Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στο αντάμωμα της ομογένειας Με επιτυχία η εκδήλωση από τον Σύλλογο Αγίου Γεωργίου

Για ακόμη μια χρονιά φίλοι και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου, ανταμώθηκαν στο ομώνυμο χωριό για να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν μια μέρα μετά την γιορτή της Παναγίας, αποδεικνύοντας πως η αγάπη για τη γενέθλια γη είναι μεγάλη και παρά τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, αντί να σβήνει μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στις 16 Αυγούστου 2014 και στον λεγόμενο εξώστη με θέα την λίμνη Κρεμαστών και την φωταγωγημένη Γέφυρα της Επισκοπής, παραβρέθηκε ο ψυχή του Συλλόγου, ο Καθηγητής Γιώργος Καραντζούνης, ένας άνθρωπος, που έχει προσφέρει σημαντικό πολιτισμικό έργο στην τοπική κοινωνία, και το Διοικητικό Συμβούλιο, διοργάνωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καλοκαιριάτικη αυτή εκδήλωση, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Το Αυγουστιάτικο αυτό γιορτάσι ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Γ. Καρατζούνη προς τους παρευρισκόμενους και η σημαντική αναφορά του στην γιορτή της Μεγαλόχαρης αλλά και στον Άγιο

Κοσμά τον Αιτωλό, του οποίου φέτος γιορτάζουμε τα 300 χρόνια από την γέννησή του. Είναι σπάνιο στις μέρες μας, εκπρόσωποι των Συλλόγων να δίνουν τέτοιο εκκλησιαστικό τόνο στις εκδηλώσεις των και για το λόγο αυτό αξίζουν πολλά μπράβο στον σπουδαίο αυτό Ευρυτάνα.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Σουλιώτης ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και ακολούθησε γλέντι του παλιού καλού καιρού με τους νέους να κερδίζουν το χειροκρότημα.
Αξιοσημείωτο της βραδιάς το γεγονός ότι η κρατική ραδιοφωνία εκείνο το βράδυ έκανε ξεχωριστό αφιέρωμα στην εκδήλωση, βγάζοντας στον αέρα σε εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, δηλώσεις ομογενών, που παραβρέθηκαν στην ωραία αυτή γιορτή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατ. Φραγκίστας Κώστας Κουτσούμπας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευρυτάνων Ναυπάκτου Χαρίλαος Χρήστου, καθώς και εκπρόσωποι άλλων Συλλόγων. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ