Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΟΙ 10 ΜΙΚΡΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ - Ποιοί οι νέοι Αντιδήμαρχοι σε Καρπενήσι - Άγραφα



ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Με δυνατή και δοκιμασμένη ομάδα ξεκινά τη νέα του θητεία ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης. Ο κ. Σουλιώτης γνωρίζοντας πολύ καλά πως θα πρέπει να συνεχίσει την πολλή καλή δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Καρπενησίου, θα ορίσει σε θέσεις - κλειδιά, άτομα που ξέρουν, γνωρίζουν, έχουν αποδείξει πολλά και το κυριότερο έχουν όρεξη και θέληση να συνεχίσουν να προσφέρουν.
Στις θέσεις που κατείχαν θα παραμείνουν ο Παντελής Χαλκιάς και ο Κλεομένης Λάππας, οι οποίοι θα πάρουν και πάλι το τίτλο του Αντιδημάρχου. Ο μέχρι χθες πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Ντέκας θα έχει πλέον το αξίωμα του Αντιδημάρχου, ενώ η Εύη Κονιαβίτη θα είναι η νέα Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Τη θέση του Νίκου Σουλιώτη ως αρμόδιος αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας θα λάβει ο νεοεκλεγείς Ταξιάρχης Κουτρουμάνος.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα προταθεί στο σώμα ο γιατρός Γιάννης Πέτρου, ενώ τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου θα αναλάβει η κ. Γιάννα Χορμόβα, θέση που κατείχε ο Άρης Τασιός, ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας.
 
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
Στο Δήμο Αγράφων τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και οι αντιδήμαρχοι που θα επιλεγούν από το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά και σοβαρά ζητήματα μέχρι να μπει μια σειρά στον πολυπαθή Δήμο.
Οι παλιοί αντιδήμαρχοι που θα αναλάβουν εκ νέου καθήκοντα είναι η Βάσω Φεγγούλη και ο Θύμιος Μιχόπουλος. Η κ. Φεγγούλη θα είναι αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού, ενώ ο κ. Μιχόπουλος θα είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Έργων. Αντιδήμαρχος Οικονομικών θα οριστεί ο κ. Κώστας Τάκης ενώ το τίτλο των αντιδημάρχων θα λάβουν και οι δυο στενοί συνεργάτες του κ. Μπαμπαλή, οι οποίοι ήταν στο πλευρό του από την προηγούμενη θητεία και αυτοί είναι ο Θεόδωρος Τσιάμης και ο Θεόδωρος Κατσιάδας. Για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων θα προταθεί ο ιατρός Γεώργιος Τόλης και Αντιπρόεδρος ο κ. Βαγγέλης Κατσιφός.