Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η προγραμματική Συμφωνία με τους Ευρυτάνες του Κωνσταντίνου Μπακόλα Υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου με το συνδυασμό του Θανάση Γιαννόπουλου ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ

Όπως υποσχέθηκα στους συμπατριώτες μου Ευρυτάνες προχωρώ στην αναδημοσίευση του προγράμματος μου, των προτάσεων μου, αλλά και του οράματος μου για την Ανάπτυξη και την Ευημερία της Ευρυτανίας, μιας Ευρυτανίας Μεγάλης και Ισχυρής, Υπερήφανης και Παραγωγικής και Ισόρροπα Αναπτυσσόμενης.
Το όραμα μου και οι προτάσεις μου για την Ευρυτανία δημοσιεύτηκαν από τον Φεβρουάριο του 2012 και όχι σε περίοδο προεκλογική.

Εμμένω στην ρητή και κατηγορηματική μου δέσμευση, και δηλώνω ότι σε περίπτωση εκλογής του συνδυασμού «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ» του Ιατρού Θανάση Γιαννόπουλου και δικής μου στην θέση του Περιφερειακού

Σημείο αναφοράς το «Village Pizza» στο Shirley της Μασαχουσέτης - Ευρυτάνες που προκόβουν στην ξενιτειά - ΒΟΣΤΩΝΗ. Θεόδωρος Καλμούκος

Στη μικρή, ήσυχη και όμορφη ιδιαίτερα τώρα την Άνοιξη, κωμόπολη Shirley της Μασαχουσέτης-ίσως η λέξη χωριό να ταίριαζε καλύτερα-, και στη διεύθυνση 10 Main Street, βρίσκεται το εστιατόριο «Village Pizza». Είναι ιδιοκτησία των ομογενών Λάμπρου και Λίτσας Πανάκη, ενώ εδώ και δέκα πέντε χρόνια είναι το κέντρο όχι μόνο της εστίασης, αφού είναι ένα πλήρες εστιατόριο με πλούσια ποικιλία εδεσμάτων, αλλά και σημείο αναφοράς γενικώς των κατοίκων, οι οποίοι δεν υπερβαίνουν τις εφτά χιλιάδες.

Ξεκίνησε από 1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου η αντιπυρική περίοδος Σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη για την περιοχή της Ευρυτανίας

Ξεκίνησε από 1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου η αντιπυρική περίοδος όπου απαγορεύεται να ανάβεται και να διατηρείται για οποιοδήποτε σκοπό φωτιά στην ύπαιθρο...
Οδηγίες προς τους πολίτες:
Οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώνονται κάθε χρόνο οφείλονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην ανθρώπινη δράση ή αμέλεια. Με δεδομένο ότι οι πυρκαγιές ως φυσικό φαινόμενο θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και στο μέλλον, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις περιορίσουμε, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα πρόληψης.

Σαρωτικοί έλεγχοι σε όλους τους παιδότοπους της χώρας με εγκύκλιο Μιχελάκη – Επιβεβλημένος ο έλεγχος και στις παιδικές χαρές των Δήμων Καρπενησίου και Αγράφων

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης με κατ’ επείγον έγγραφο του προς τους Γενικούς Γραμματείς και τους δήμους όλης της χώρας ζητά την άμεση διενέργεια ελέγχων σε παιδότοπους, παιδικές χαρές καθώς και παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Β΄

*Ας μπούμε τώρα και στην ουσία της υπόθεσης. Εγώ δεν είμαι νομικός και ούτε ήθελα ποτέ να γίνω γιατί οι σπουδές αυτές με ζάλιζαν.

ΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ

Δυο ειδών αμαρτίες έχουμε σύμφωνα με τους γέροντες και την εκκλησία μας. Τις εν αγνοία, που κρίνονται με επιείκεια και τις εν γνώσει, που κρίνονται πάντοτε αυστηρά και ο πέλεκυς συνήθως είναι βαρύς. Αν επιχειρήσουμε να συγκρίνουμε τις αμαρτίες με τα λάθη, παρότι δεν ενδείκνυται μια τέτοια σύγκριση, σίγουρα έχουμε λάθη που κάνουμε εν αγνοία, όμως και λάθη που γίνονται εν γνώση μας. Γιατί τόση εισαγωγή;


Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ



ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ - ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜEΝΩΜΕΝΟ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Περιοδεία Β.Αποστόλου στην Ευρυτανία





Στο επόμενο τεύχος ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Θωμάς Κώτσιας μας μιλάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 



Την Τρίτη 6 Μαϊου, ο Βαγγέλης Αποστόλου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, βρεθηκε στην Ευρυτανία.

Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Θωμά Κώτσια, και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Η Στερεά σε νέα τροχιά» για την περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας, πραγματοποίησαν περιοδεία η οποία περιλάμβανε όλη τη Δυτική Ευρυτανία, από τα Άγραφα μέχρι τη Φραγκίστα.

Ες αύριον τα σπουδαία - Μέχρι αύριο το μεσημέρι, η απόφαση του Δικαστηρίου για τον Συνδυασμό του Δημητρόπουλου

Σήμερα η το αργότερο αύριο θα εκδοθεί η τελεσίδικη απόφαση του Πρωτοδικείου Ευρυτανίας για τον Συνδυασμό του.  Προχθές το μεσημέρι εκδικάστηκε η ένσταση που κατέθεσε ο Χρήστος Δημητρόπουλος για αναίρεση της απόφασης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πέραν της ενστάσεως κατατέθηκε και πλήρης νέος φάκελος του συνδυασμού καθώς και υπόμνημα που τόνιζε την παραδρομή στην κατάθεση του συνδυασμού,

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Α΄

*Η Βόμβα έπεσε, έσκασε, όμως ποιους πήρε θα ξέρουμε σήμερα ή το πολύ αύριο. Το θέμα φίλες και φίλοι είναι ότι με τέτοιες κινήσεις αποδεικνύονται πολλά και διάφορα για τα τεκταινόμενα στον Δήμο Αγράφων,

Παπαθανάσης Γρηγόρης, "Ανανέωση Προοπτική"

Αγαπητοί συνδημότες,

Με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού, εντιμότητας αλλά και ειλικρίνειας απέναντί σας και αναλογιζόμενος τα μέγιστα και σοβαρά προβλήματα του Δήμου μας αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας τη θέση του δημοτικού συμβούλου, στο πλευρό του Θεόδωρου Μπαμπαλή και του συνδυασμού του << ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ>>. Η απερχόμενη δημοτική αρχή απο την έναρξη των καθηκόντων της ως τα σήμερα δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο, δεν έχει επιφέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα και δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια που στόχο της θα είχε την εύρυθμη ή τουλάχιστον τη στοιχειώδη λειτουργία του Δήμου.
Απεναντίας, όλοι θα τη θυμόμαστε για την κραυγαλέα κακοδιαχείρηση,την κατάργηση και καταστρατήγηση νόμων,θεσμών και κανόνων εργασίας και την παντελή έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας. Αυτά πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν την επαύριο των εκλογών και για να συμβεί αυτό,εμείς οι νέοι που αποτελούμε το ζωντανό μελλοντικό κεφάλαιο του τόπου, οφείλουμε να δραστηριοποιηθούμε και να συμμετάσχουμε ενεργά στις πολιτικές διαδικασίες και να μην απέχουμε απ’αυτές.Οι λέξεις εφησυχασμός, ωχαδελφισμός και ανεκτικότητα δεν έχουν θέση στις μέρες μας.Ο τόπος στον οποίο γεννηθήκαμε,μεγαλώσαμε και ζήσαμε θα έχει μέλλον μόνο αν στηριχτεί στις πλάτες των νέων ανθρώπων, που τον αγαπούν πραγματικά.Εμείς οι νέοι εκπροσωπούμε το αύριο και όχι το πολυτραυματισμένο χθές.........εκπροσωπούμε το μέλλον και όχι το σάπιο και δύσοσμο παρελθόν.
Αγραφιώτικε λαέ,
Θέτω τον εαυτό μου,στη διάθεση, κρίση και αξιολόγησή σου και είμαι βέβαιος ότι με την μεγάλη αντιληπτική ικανότητα, την ορθή σκέψη και την κρυστάλλινη συνείδηση που σε διακατέχει θα κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή και θα αναδείξεις τους κατάλληλους τοπικούς άρχοντες, όπου θα υπηρετήσουν τον υπέροχο ετούτο τόπο την επόμενη πενταετία.
Μετά τις εκλογές δεν θα έχει κανένας δικαιολογία να πει ότι δεν ήξερε ή ότι δεν γνώριζε....ή ότι εξαπατήθηκε.Η ευθύνη μας αγγίζει όλους,απο τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο,απο αυτόν που διεκδικεί την ψήφο μέχρι και αυτόν που την παρέχει.

                                                                ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ.ΑΠ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
                                                                      ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ          
                                           ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Γρηγόρης Παπαθανάσης γεννήθηκε το 1986 και κατάγεται απο το χωριό Σιβίστα Ευρυτανίας.Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων και συγκεκριμένα του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας.’Εχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων και ημερίδων που σχετίζονται με τον τομέα της ψυχολογίας, των παιδαγωγικών και της ιστορίας.Έχει λάβει υποτροφίες απο διάφορα ιδρύματα για την ακαδημαϊκή του επίδοση και κατέχει δίπλωμα χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών(ECDL core).
Γνωρίζει Αλλλικά και Γερμανικά.

Επαγγελματική δραστηριότητα
Απο το Μάϊο του 2006 μέχρι και τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου εργάστηκε ως υπάλληλος του ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Το 2008 απασχολήθηκε στην ΙΔ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στη Λαμία, ως φύλακας αρχαιοτήτων.
Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων(2010) μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στο Καρπενήσι.



Το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ» για την Ευρυτανία


------------------ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ----------------- 

Κεντρικός στόχος μας
Είναι η ισόρροπη, βιώσιμη ανάπτυξη όλων των Περιφερειακών ενοτήτων με προτεραιότητα:

ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
Την ενίσχυση της γεωργίας, κτηνοτροφίας και αλιείας και με έμφαση στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων
Την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων σε συνεργασία με γεωργικές ενώσεις, αγροτικούς συνεταιρισμούς και ομάδες παραγωγών
Την παροχή κινήτρων και εκπαίδευσης των νέων για επαγγελματική απασχόληση στον πρωτογενή τομέα
Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς για τη βελτίωση της παραγωγής
Τη μεθοδική αξιοποίηση της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής παραγωγής στον τουριστικό  τομέα

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Θοδωρής Μπαμπαλής υποψ. Δήμαρχος Αγράφων: “Πως θα διοικήσουμε το Δήμο” - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Θοδωρής Μπαμπαλής υποψ. Δήμαρχος Αγράφων: “Πως θα διοικήσουμε το Δήμο”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Για κοινό πάθος για την προοπτική του τόπου κάνει λόγο στον χαιρετισμό του προς τους Αγραφιώτες ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Μπαμπαλής, αναλύοντας με λεπτομέρειες το πρόγραμμά του, που μπορεί να οδηγήσει τον μέχρι τώρα πολυπαθή Δήμο σε επανίδρυση που θα τον οδηγήσει με σοβαρές κινήσεις σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης.

Αγαπητοί συμπατριώτες – συνδημότες του Δήμου Αγράφων, ο Δήμος μας, αποτελεί πλέον μετά τη διοικητική αναδιάρθρωση του 2010, το 53% του Νομού Ευρυτανίας και τον απαρτίζουν 32 τοπικές κοινότητες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, προβλήματα και ανάγκες , αλλά και μοναδικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες . Η διαχείριση και η διοίκησή του κάτω από τις νέες αυτές συνθήκες αλλά και μέσα στο γενικότερο κλίμα της οικονομικής κρίσης, σίγουρα δεν αποτελούσε μια εύκολη υπόθεση...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανανέωση Προοπτική



Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα επισκεφτούν τους ετεροδημότες Αγραφιώτες της Βοιωτίας και της Αιτωλοακαρνανίας . Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014
Σχηματάρι    17:00
 Θήβα             19:00
 Αλίαρτος       21:00

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014
Πεντάλοφος Μεσολογγίου   18:00
Μεγάλη Χώρα Αγρινίο          21:30

Βασιλική Φεγγούλη, "Ανανέωση Προοπτική"


ΣτΕ: Ορθώς επιβλήθηκε η ποινή στον Δήμαρχο Αγράφων - Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΑΡΓΙΑ ΤΑΤΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ 3!!!

Με την υπ’ αριθμ. 915/2014 απόφαση του Γ’ Τμήματος του Συμβούλιου της Επικρατείας απορρίπτεται η προσφυγή του Δημάρχου Αγράφων κ. Δημητρίου Τάτση, κατά της υπ’ αριθμ. πρωτ. ΕΜΠ 26/24-5-2013 απόφασης της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, με την οποία η κ. Γερακούδη είχε επιβάλει στον κ. Τάτση την πειθαρχική ποινή της αργίας διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών για το πειθαρχικό παράπτωμα της σοβαρής παράβασης καθήκοντος από δόλο.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ- ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΑΡΓΙΑ ΤΑΤΣΗ


ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ- ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΑΡΓΙΑ ΤΑΤΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ 3!!!

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αγράφων

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε την περασμένη Παρασκευή στα χωριά των Αγράφων, όπου συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και κυρίως ανέδειξε την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Στερεά Ελλάδα και την Ευρυτανία.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Νίκος Σερετάκης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους Ανδρεόπουλο Α., Γιαννούλη Γ. και Νταβαρίνο Δ.,

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Τις θεατρικές του παραστάσεις συνεχίζει κι αυτή την εβδομάδα η θεατρική ομάδα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ με το κοινωνικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη "Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ" .Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 7,8 και 9 Μαΐου 2014  στις 21.00 μ.μ. στο Συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου γενική είσοδος 3€.

Τροπολογία Κοντογεώργου για τις βοσκήσιμες εκτάσεις

Μετά από πρωτοβουλία 17 Βουλευτών, συμπεριλαμβανομένου και του Βουλευτή Ευρυτανίας, κατατέθηκε στις 30-4-2014 τροπολογία, κατά την οποία προτείνεται η αντικατάσταση του άρθρου 103 του δασικού κώδικα  (ν.δ. 86/69) που ρυθμίζει την βοσκή εντός δασών, δασικών εκτάσεων και επικοιστικών χορτολιβαδικών εκτάσεων. 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ. ΑΓΡΑΦΩΝ: “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΨΗΦΟΣ!”

Αγαπητοί μου συνδημότισσες και συνδημότες 
όπως και οι ίδιοι γνωρίζετε, κατά τη διάρκεια της παρούσης θητείας μου, η οποία λήγει στις 31/08/2014 λόγω των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, άσκησα τα καθήκοντα, που εσείς μου αναθέσατε το 2010 με την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και την στήριξη που μου δώσατε με την ψήφο σας.

Ο κώστας Γούλας, η ... χαντζάρα και ο Θανάσης Γιαννόπουλος

Σε χωριά του Δήμου Αγράφων περιόδευσε την περασμένη εβδομάδα ο υποψ. Περιφερειάρχης Στερεάς Θανάσης, συνοδευόμενος από την υποψ. Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Γαλανού και τους υποψ. Περιφ. Συμβούλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟΣ


Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αικατερίνη Γ. Καλαντζή, "Αλλάζουμε"


Μ.Φλώρος: "Mοναδική μου επιθυμία είναι η διάσωση των Eυρυτανικών βουνών"

Άμεση ήταν η απάντηση του Αντιπροέδρου του συλλόγου Κρικελλιωτών Μάκη Φλώρου σε ότι του καταλόγισε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Καρπενησίου Βαγγέλης Καρφής.

Ο κ. Καρφής καταφέρονταν κατά του κ.Φλώρου τονίζοντας ότι με την σιωπή του αλλά και τις πράξεις του χρησιμοποιεί την κίνηση για να ευνοήσει και να υπηρετήσει την σημερινή δημοτική αρχή.

Το καυστικό σχόλιο του Μ.Φλώρου αναφέρει..

"Υπάρχουν άνθρωποι που δυστυχώς δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ξεχωρίσουν "το σώβρακο απ' τη γραβάτα".

Ένας εξ αυτών, λέω και πάλι δυστυχώς, είναι και ο κ. Καρφής. Είναι φυσικά επηρεασμένος απ' τον διπλανό του στα έδρανα του Δ.Σ.τον πρώην δήμαρχο Δομνίστας τον κ Σταμάτη, εκείνον που δυστυχώς με την απόφασή του το 2001 λέγοντας το πρώτο και βασικότερο ΝΑΙ στις ορέξεις της ΤΕΡΝΑ για την πλήρη άλωση των βουνών μας, υποθήκευσε το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του τόπου και σήμερα ζητάει και πάλι ως "ανεξάρτητος" την ψήφο του Ευρυτανικού λαού να συνεχίσει την ίδια δουλειά!

 Όσον αφορά για τις ετικέτες του κ. Καρφή εναντίον μου θα έπρεπε να ξέρει ότι η μοναδική μου επιθυμία ήταν και είναι η διάσωση των βουνών και ποταμών της Ευρυτανίας μας και όχι η διάσωση κανενός δημάρχου. Ως φωνή βοώντος εν τη ερήμω έγραφα εδώ και δέκα χρόνια για το σοβαρότατο και χωρίς επιστροφή πρόβλημα που θα δημιουργήσουν τα έργα με τις 700 ανεμογεννήτριες σε όλη την Ευρυτανία, για τα 43 υδροηλεκτρικά που θα νεκρώσουν τα ποτάμια μας και εισπράτω την οργή κομματικών ανθρωπίσκων.

Την εισήγηση Μπακογιάννη στο Κρίκελλο το 2012, θα την επικροτούσαμε όποιος και εάν την είχε υποβάλλει, αφού ο μοναδικός μας σκοπός ως συλλόγου Κρικελλιωτών αλλά και ως Κίνησης Πολιτών είναι η διάσωση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Καληνύχτα κ Καρφή".

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 5/2014 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Δημοσιεύουμε το αίτημα για την διόρθωση - θεραπεία της υπ΄αριθμ. 5/2014 απόφασης του Δικαστηρίου, που κατέθεσε η πλευρά Δημητρόπουλου και το οποίο συζητήθηκε σήμερα. Ωστόσο το Δικαστήριο σύμφωνα με πληροφορίες
θα βγάλει την απόφαση αύριο ή και μεθαύριο. 

ΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σε δυο μέρες θα αποφανθεί το Δικαστήριο στην αίτηση - θεραπείας, κατά της απόφασης ακύρωσης του Συνδυασμού του, που κατέθεσαν οι Δικηγόροι του Χρ. Δημητρόπουλου. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε πριν λίγο. Λεπτομέρειες αργότερα και πλήρες ρεπορτάζ στο αυριανό μας φύλλο. 

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ιωάννης Κων. Κουτρουμάνος "Ανανέωση Προοπτική"


ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σε λίγο νεότερα για την υπόθεση του Συνδυασμού Δημητρόπουλου. Τι έγινε πριν λίγο στο Πρωτοδικείο.. 

Δημήτρης Φ. Βονόρτας, "Δύναμη Ανανέωσης"


Αριστείδης Τασιός "Αλλάζουμε"


Γιάννης Μαντζιούτας "Ανεξάρτητη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Καρπενησίου"


Παναγιώτης Παπαδογούλας "Ανεξάρτητη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Καρπενησίου"


Κλεομένης Κων. Λάππας, "Δύναμη Ανανέωσης"


Τσιάκας Κωνσταντίνος του Λάμπρου, "Συμφωνία για την Στερεά"


Νικόλαος Ανδρεάκης, "Ανανέωση Προοπτική"


Αγγελική Σκοτίδα Κόκκαλη, "Αττική - Γιάννης Σγουρός"


ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΑΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους  θα επισκεφτεί την Ευρυτανία στις  6 & 7 Μαΐου και περιοδεύσει
Την Τρίτη 6 Μαΐου θα επισκεφτεί την Δυτική Ευρυτανία.                   Κατά τη διάρκεια  της περιοδείας  θα γίνουν σύντομες ενημερωτικές   ομιλίες   στα παρακάτω χωριά.