Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μήνυμα του Γιώργου Πολονύφη υποψήφιου Βουλευτή Ευρυτανίας με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»


Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν την μοναδική πατριωτική επιλογή σε αυτές τις εκλογές. Ακόμη και όσοι από εσάς δεν το παραδέχεστε, βαθιά μέσα σας το γνωρίζετε... !

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΜΠΟΜΠΑ-ΖΑΒΟΥ

Γεννήθηκα στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας και έζησα εκεί τα παιδικά μου χρόνια. Στη συνέχεια σπούδασα στην Αθήνα Αγγλική Φιλολογία.
Εργάστηκα στη Δημόσια εκπαίδευση και δυο χρόνια στο Καρπενήσι. Τώρα έχω συνταξιοδοτηθεί.

Το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών ΄Εφη Μπόμπα- Ζαβού υποψήφια βουλευτής Ευρυτανίας - με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α –ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Αγαπητοί φίλοι.
Διάβασα με μεγάλη προσοχή το κείμενο με τις προτάσεις του κ. Μάκκα στο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας  4/4/12 και έχω να διατυπώσω ορισμένες σκέψεις.

Περιοδεία του Λάμπρου Τσιτσάνη στους Δήμους Αγράφων και Καρπενησίου

Με ιδιαίτερη θέρμη έγινε δεκτός στα χωριά των πρώην Δήμων Ασπροποτάμου, Απεραντίων και Αγράφων ο Λάμπρος Τσιτσάνης. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία είναι από αυτούς που μιλούσαν πάντοτε με ειλικρίνεια στον κόσμο και αυτό έκανε και αυτή τη φορά επισκεπτόμενος του κατοίκους των χωριών αυτών, από τους οποίους ζήτησε την στήριξη τους για να αγωνιστεί από ένα άλλο μετερίζι,

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας υπό τον Κλ. Περγαντά

Προτεραιότητα στην ανάπτυξη 

Συνεδρίασε χθες η εκτελεστική επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Καρπενήσι, παρουσία του Περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά και των Αντιπεριφερειαρχών.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου 2012, στις 11.30 το πρωί στο γραφείο του κ. Καραμπά με βασικό θέμα συζήτησης τα έργα που πραγματοποιούνται στην Ευρυτανία, αλλά και αυτά που πρόκειται να ενταχθούν σε προγράμματα και να υλοποιηθούν μέσα στο 2012.

Σημαντικά έργα εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» για την Ευρυτανία

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 10.839.666,85 € , εντάχθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα των Δασικών Μέτρων «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Αλλοίωση πρωταθλήματος;
Τι λένε οι Διοικούντες 
το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο;

Ως ένας εκ των πολλών φίλων του ευρυτανικού ποδοσφαίρου, παρακολούθησα κι εγώ φέτος την πορεία όλων των ομάδων που έλαβαν μέρος στον φετινό μαραθώνιο και θα ήθελα σήμερα μέσα από τούτες τις αράδες να πω την γνώμη μου για τα όσα συνέβησαν στο τοπικό πρωτάθλημα στα παιχνίδια μπαράζ και όχι μόνο.
Αίολος-Άγραφα 0-1
Προβάδισμα τίτλου για τον ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ


Μικρό αλλά ιδιαίτερα σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΝΕ, πήραν τα Άγραφα μετά την νίκη τους εκτός έδρας επί  του Αίολου με 0-1. Σε ένα ματς που δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο, το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου, καλύτερο στα σημεία, κατάφερε με γκολ του Κατσίκα να φτάσει στην νίκη και να βλέπει τώρα με άλλο αέρα τον δεύτερο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο28 Απριλίου στο ίδιο γήπεδο.
Προπαίδες: ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 10-0
Διαφορά δυναμικότητας

Με το βαρύ 10-0 ηττήθηκε η μικτή προπαίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Βοιωτίας. Η ομάδα μας έπαιξε και σε αυτό το ματς με ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας και δεν μπόρεσε να αντισταθεί της αντίπαλης ομάδας σε κανένα σημείο του αγώνα.
Την ΕΠΣ Ευρυτανίας κοουτσάρισε ο Γιάννης Φλωράκης, καθώς ο Δημήτρης Αντωνίου είχε υποχρεώσεις στο Καρπενήσι με την ομάδα των Αγράφων, που αγωνιζόταν στον τελικό πρωταθλήματος με τον Αίολο.
Κρίκελλο-Γρανίτσα 1-1
Μοιρασιά στη πρεμιέρα


Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην πρεμιέρα της Β΄ κατηγορίας Κεραυνός Κρικέλλου και Γρανίτσα, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ωστόσο το Κρίκελλο που ήταν καλύτερο, θα μπορούσε να φτάσει στην νίκη, όμως έχασε αρκετές ευκαιρίες και μοιραία στο ποδόσφαιρο όποιος δεν βάζει γκολ, χάνει και βαθμούς.
Μάγεψαν οι άσσοι της ΑΛΑ Καρπενησίου  


Μάγεψαν οι άσσοι του βολάν για ακόμη μια φορά, στον πρώτο αγώνα χωμάτινης δεξιοτεχνίας 4Χ4, που πραγματοποιήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα της ΑΛΑΚ στο Κεφαλόβρυσο.

ΜΟΥΣΙΚΗΣ… Ο ΛΟΓΟΣ
του Ηλιόπουλου Αναστάσιου, εκπαιδευτικού αποσπασμένου στα Γ.Α.Κ. Ευρυτανίας

Τα τραγούδια του Αγίου Γεωργίου
Στις περισσότερες περιοχές ο Άγιος Γεώργιος φέρεται ως λυτρωτής και φονέ-ας δράκοντα που διαφεντεύει την μοναδική πηγή στην περιοχή και δεν αφήνει το νε-ρό ελεύθερο: «Άγιε μου Γιώργη αφέντη μου κι αφέντη καβαλλάρη, αρματωμένε με σπαθί και με χρυσό κοντάρι». Αυτό βέβαια καταδεικνύει την απόλυτη εξάρτηση ενός οικισμού από το υδάτινο στοιχείο, ο αγώνας και η διαρκή φροντίδα για την εξασφάλισή του.
Κραυγή αγωνίας από τον Γιώργο Αρμάγο για την ωμή 
«ληστεία» στο αποθεματικό του Γηροκομείου

Την αγανάκτηση του για την αφαίμαξη των χρημάτων του Γηροκομείου Καρπενησίου, εκφράζει με επιστολή διαμαρτυρίας προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο εκ των Ιδρυτών του Ιδρύματος Γιώργος Αρμάγος.
Η καθοδική δημοκρατία
Του Brady Kiesling*
 
Το να εκφράζει άποψη κάποιος για τις εκλογές σε μια χώρα της οποίας δεν είναι πολίτης, αποτελεί αγένεια. Το γεγονός ότι υπήρξα κακός διπλωμάτης και η απόφασή μου να εκφράσω τις «αντικειμενικές» μου εκτιμήσεις για το τι πρέπει να συμβεί θα με κάνει, όμως, να παραβιάσω τον κανόνα αυτό.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Φωτιά σε καφετέρια Καταστράφηκε ολοσχερώς

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης, καταστρέφοντας ολοσχερώς καφετέρια στο Καρπενήσι.
Η καφετέρια ΑΚΡΟΝ που βρίσκεται στο Ξηριά, καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 6 το πρωί, η οποία προκλήθηκε, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, από βραχυκύκλωμα στις ηλεκτρικές συσκευές στην κουζίνα του καταστήματος.

Οι θέσεις του κόμματος ΔΡΑΣΗ για την οικονομία, τις οποίες έχει επεξεργαστεί ο Ευρυτάνας σύμβουλος επενδύσεων Χάρη Μάκκας

ΒΑΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 700 ΕΥΡΩ
Βασική Εθνική Σύνταξη (ΒΕΣ)  700 ευρώ το μήνα για όλους στα 67, κατευθείαν από τον κρατικό προυπολογισμό, χωρίς ένσημα και ασφαλιστικές εισφορές. Παράλληλα θέσπιση φορολογικών κινήτρων για συμπληρωματική ιδιωτική ασφάλιση σε όσους επιθυμούν.
Δεν θίγονται οι συντάξεις των ήδη συνταξιούχων,  ούτε και οι ώριμοι εργαζόμενοι πού έχουν ήδη θεμελιώσει με τις εισφορές τους συντάξεις πάνω από αυτό το ποσό. 

Πρόταση Καρανίκα για μετονομασία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γρανίτσας σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο «Λεωνίδας Μανωλίδης»

Με επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Ευάγγελο Ξαρχά κατέθεσε την πρότασή του ο Ηλίας Καρανίκας για τη μετονομασία του Π.Π.Ι. Γρανίτσας σε Π.Π.Ι. «Λεωνίδας Μανωλίδης» προς τιμήν του ομότιμου Καθηγητή.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

Το Σάββατο 5 Μαΐου το γιορτάσι του Αη - Νικόλα στην Μαυρομάτα

Το Σάββατο 5 Μαΐου, θα γίνει φέτος το ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στην Μαυρομάτα. Με πρωτοβουλία του δραστήριου Προέδρου του χωριού Νίκου Σκόνδρα και την σύμφωνη γνώμη του πρώην Δημάρχου Βίνιανης Νίκου Γεωργίου και του επίσης πρώην Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Μακρή,

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ

Γίναμε τα τελευταία χρόνια, μάρτυρες μιας βαθύτατης αλλαγής στην κοινωνία μας, στον τόπο μας, στον πολιτισμό μας και βασικά, στον ίδιο μας τον εαυτό, καθώς, αυτός είναι που επηρέασε σε τεράστιο βαθμό όλα τα προηγούμενα συστήματα ζωής και οικονομίας. Είδαμε επίσης πως λίγα χρόνια μετά τη λήξη του Εμφυλίου, οι αλλαγές αυτές πήραν μια πρωτοφανή ταχύτητα καθώς το αίτημα εκείνων των καιρών ήταν να ανθίσει πάλι ο κατακαμένος από τον πόλεμο τόπος και να πάει μπροστά ο κόσμος χωρίς καθυστερήσεις.

Ξεκινάει το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 η κλήρωση


Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 η κλήρωση
Κάλεσμα Δήμου Καρπενησίου για χορηγούς και εθελοντές
Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 και ώρα 15:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη διεξαγωγή των αγώνων, στο πλαίσιο του 2ου Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου.
Οι εκπρόσωποι των ομάδων παρακαλούνται να παραβρίσκονται στην αίθουσα προκειμένου, μετά την κλήρωση, να συζητηθούν και να συμφωνηθούν οι όροι διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Η προεκλογική συγκέντρωση των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 στις 18:00 στο Κέντρο Ρουμελιωτών  στην Αθήνα, η προεκλογική συγκέντρωση των υποψηφίων βουλευτών κ΄ Αρμάγου Χρήστου, Κουλαρμάνη Φώτη και Κοντογεώργου Κώστα της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας.

Επτά σενάρια για την επόμενη μέρα στη Βουλή Οι επιπλέον 50 έδρες του πρώτου κόμματος, ο ρόλος του 10% για το τρίτο και τέταρτο κόμμα και το ενδεχόμενο εννεακομματικής Βουλής

Το ποσοστό των πολύ μικρών κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής θα αποτελέσει τον καταλύτη των εκλογών. Ο νόμος του πρώην υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου που για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε αυτές τις εκλογές προβλέπει ότι όσο πιο μεγάλο είναι το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής, τόσο πιο εύκολα θα υπάρξει συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ δύο έργα ολοκληρωμένων αστικών παρεμβάσεων στους Δήμους Θήβας και Λαμίας, συνολικού προϋπολογισμού 2.612.500 €.

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά οι αποφάσεις ένταξης έργων που υποβλήθηκαν από τους Δήμους Θήβας και Λαμίας στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων αστικών σχεδίων και χρηματοδοτούνται από το περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 2.612.500 €. Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν :

Ο Κώστας Μπακογιάννης στη Wall Street Journal! Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην καρδιά της Ευρώπης

Η Wall Street Journal είναι η μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα του κόσμου και το παρακάτω άρθρο έχει χαρακτηριστεί από έγκριτους δημοσιογραφικούς κύκλους ως τεράστια επιτυχία του Δημάρχου Καρπενησίου
Στις 4 Απριλίου, ένας 77χρονος συνταξιούχος και παππούς πήγε στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, απέναντι από την Βουλή των Ελλήνων. Ήταν άλλο ένα κανονικό, πολυάσχολο, πρωινό σαν όλα τα άλλα, ώσπου ο άνθρωπος αυτός, σε κοινή θέα, τοποθέτησε ένα όπλο στον κρόταφο του και τράβηξε τη σκανδάλη.

Ένα μυστικό που αξίζει να μοιραστείς- Καρπενήσι, Ελλάδα Από το πρακτορείο Sunvil, Μ. Βρετανία

Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις ενός ταξιδιώτη είναι να συναντήσει το απροσδόκητο σε ένα μέρος που θεωρεί οικείο και να εκπλαγεί με κάτι που βρίσκεται απλά κάπου τριγύρω.
Το Καρπενήσι αποτελεί ακριβώς ένα τέτοιο μέρος. Στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας, στο νομό Ευρυτανίας, συναντάμε μία ορεινή, γεμάτη δάση, καταρράκτες και αναρίθμητες πηγές περιοχή που προσιδιάζει περισσότερο στις Ελβετικές Άλπεις παρά στην ελληνική ενδοχώρα.

Η Πρόεδρος της ΔΗΣΥ στη Λαμία Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών»

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 22 Απριλίου 2012 στη Λαμία, όπου στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΣΑΜΑΡΑΣ», μίλησε στους Λαμιώτες, αλλά και σε αρκετούς Ευρυτάνες που βρέθηκαν στη Φθιωτική πρωτεύουσα, προκειμένου να ακούσουν την Πρόεδρο της ΔΗΣΥ.

Φώτης Κουλαρμάνης Υποψήφιος Βουλευτής Ευρυτανίας “Η ήρεμη δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο μας”


Συμπατριώτες:
Η οικονομική και  πολιτική κατάσταση της χώρας, όπως γνωρίζετε, είναι κρίσιμη,  κρισιμότερη όμως είναι  η ψήφος σας στις 6 Μαΐου  2012, που  θα είναι η σημαντικότερη μεταπολεμικά  για το μέλλον του  τόπου μας.
Το αποτέλεσμα  των εκλογών αυτών  θα  οδηγήσει,  είτε στην ανάκαμψη και  ανάπτυξη  της χώρας, είτε στην συρρίκνωση,  ενδεχομένως και  σε περιπέτειες την πατρίδα μας.

Καραμανλής: «Στηρίξτε τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά» Ο πρώην πρωθυπουργός έβγαλε ανακοίνωση στήριξης στον πρόεδρο της ΝΔ

Κείμενο στήριξης στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά εξέδωσε πριν απο λίγο το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή. Ολόκληρη η ανακοίνωση παρακάτω:

Ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία παρουσία των υποψηφίων Βουλευτών και στελεχών του Κινήματος από την Ευρυτανία

 Στη Λαμία βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου πραγματοποίησε την προγραμματισμένη προεκλογική ανοικτή πολιτική συγκέντρωσή του. 
Με αναφορά στον προπηλακισμό κατά του Πέτρου Ευθυμίου από μέλη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καταδικάζοντας το περιστατικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η Βουλή δεν μπορεί να γίνει χώρος υποδοχής των οπαδών του ναζισμού και του φασισμού»

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ στο Καρπενήσι Γιάννης Μίχας: «Στόχος μας είναι η αυτοδύναμη Ελλάδα»

Στο Καρπενήσι επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ και κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Μίχας.
Ο πρώην Νομάρχης Πειραιά, στα πλαίσια των προεκλογικών εξορμήσεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια, βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 20 Απριλίου 2012, στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή και τους Υποψηφίους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ από το Δήμο Καρπενησίου


Ο Δήμος Καρπενησίου πραγματοποίησε το Σάββατο, 21 Απριλίου, τη διανομή ελαιόλαδου στο πλαίσιο της δράσης «Λάδι χωρίς Μεσάζοντες». Συγκεκριμένα, διατέθηκαν συνολικά 14 τόνοι ελαιόλαδου στους δημότες Καρπενησίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 4:ΟΟ το απόγευμα, στο χώρο που πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρη. Μετά από συγκέντρωση προσφορών από

Συνεχίζεται ο Διαγωνισμός της ΑΥΡΑ Το Καρπενήσι στη 3η θέση

Μια σημαντική περιβαλλοντική δράση προωθούν, ο μη Κυβερνητικός Οργανισμός Αρκτούρος και το Μεταλλικό νερό Αύρα σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου και αφορά στην Ιστορική τοποθεσία του Κεβαλοβρύσσου.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΞΗΡΙΑ

Στο πλαίσιο του ευρύτερου πνευματικού του έργου αλλά και των δράσεων αλληλεγγύης προς τους ενορίτες του που πλήττονται από την οικονομική κρίση και την ύφεση, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στο Καρπενήσι, π. Ιωάννης Λιάπης,

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ TΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ « ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ»

ΟΔικηγόρος Κώστας Κουτσιούμπας επανεξελέγη Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Ανατολικοφραγκιστιανών που εδρεύει στην Αθήνα. Ο γνωστός Νομικός, στην πολύχρονη παρουσία του στο τιμόνι του Συλλόγου, έχει προσφέρει πολύ σημαντικό έργο ενώ ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην εκπόνηση της Μελέτης για την ανάπλαση του αύλιου χώρου του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων που έγινε επί Δημαρχίας Θωμά Μπόνια και αποτελεί σήμερα ένα πραγματικό στολίδι για το ιστορικό αυτό χωριό.

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το ΔΣ Καρπενησίου

Συνεδριάζει αυτη την ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου με κυρίαρχα θέματα στην ημερήσια διάταξή του την πρόληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, την Αστική συγκοινωνία και την Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος -αναμόρφωση προϋπολογισμού  οικ. έτους 2012
Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν στην σημερινή συνεδρίαση του Οργάνου είναι τα εξής :

Νέα στοιχεία για το πτώμα που βρέθηκε στη Ράχη Τυμφρηστού


Σήμερα το πρωί, γύρω στις 10.50 βρέθηκε σε δασική περιοχή στη ράχη Τυμφρηστού το πτώμα ενός άνδρα σε αποσύνθεση, από υπάλληλο του Δασαρχείου Καρπενησίου.

Βρέθηκε πτώμα σε αποσύνθεση στη Ράχη Τυμφρηστού

Βρέθηκε πτώμα σε αποσύνθεση στη Ράχη Τυμφρηστού σήμερα το πρωί από υπάλληλο του Δασαρχείου Καρπενησίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ


Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Αύριο ο Περγαντάς στο Καρπενήσι


Αύριο, Τρίτη  24/04/2012  ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  κ. Κλέαρχος  Περγαντάς θα βρίσκεται στο Καρπενήσι όπου στις 11:30 π.μ.,

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Όλα τα ονόματα στους πέντε νομούς της Περιφέρειας αναλυτικά:

Χριστός Ανέστη! Καλήμέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γιώργηδες και σε όλες τις Γεωργίες

Για να ευθυμήσουμε λιγάκι...


Τι έκανε πριν από δυο χρόνια τέτοια μέρα ο Γ. Παπανδρέου στο Καστελόριζο;


Χρειάζεται να σας θυμίσουμε; 23 Απριλίου 2010, ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ. Και άνοιξε τον... ασκό του Αιόλου για όλη την Ευρώπη.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Τα 36 κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας


Έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων για τις εκλογές της 6ης Μαΐου στον Άρειο Πάγο. Συνολικά κατέθεσαν αιτήσεις συμμετοχής 36 κόμματα, συνδυασμοί κομμάτων και μεμονωμένοι.

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Ευρυτανίας για την ομιλία των υποψηφίων στη Λαμία

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Νομού Ευρυτανίας, σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 21 Απριλίου 2012  και ώρα 19:00 μ.μ. με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό  πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση  με τους  Ευρυτάνες Ετεροδημότες  του Νομού Φθιώτιδας  στο Ξενοδοχείο Σαμαρά στη Λαμία όπου και μίλησαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας