Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ) ΤΟ 2ΤΟΜΟ ΕΡΓΟ «ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΟΥΡΝΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ (ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ)»

Για μια ακόμα φορά οι Ευρυτάνες της Αθήνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανευρυτανικής Ένωσης  και προσήλθαν αθρόα στην ιστορική αίθουσα της Παλαιάς Βουλής στις 29-3-2014, ημέρα Σάββατο, για την παρουσίαση του 2τομου μνημειώδους, όπως χαρακτηρίστηκε, έργου «Ιστορία και Πολιτισμός της Δημοτικής Ενότητας Φουρνά Ευρυτανίας (Πρακτικά Συνεδρίου, Φουρνάς – Βράχα – Κλειτσός, 20, 21 και 22 Ιουλίου 2012)».

Επίσκεψη Γκλέτσου στην Ευρυτανία

Σειρά επισκέψεων στο νομό Ευρυτανίας το διήμερο 29-30 Μαρτίου, πραγματοποίησε ο υποψήφιος  Περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για την Στερεά, Απόστολος Γκλέτσος, συνοδευόμενος από το υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη  Ευρυτανίας Ευάγγελο Διώτη και κλιμάκιο συναγωνιστών από τη Λαμία .

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ - Αποτελούμε μια ΝΕΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ στα Άγραφα

Με νέο Δελτίο Τύπου η Ομάδα Πρωτοβουλίας του Δήμου Αγράφων δηλώνει παρών στις εξελίξεις και παίρνει θέση για τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό και δίνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις στους Αγραφιώτες.
Το δελτίο τύπου έχει ως εξής: 
Καθώς οι εξελίξεις στον πολύπαθο Δήμο Αγράφων εκτυλίσσονται με ραγδαία μορφή έχουμε χρέος να πάρουμε θέση στα διαδραματιζόμενα και να προβούμε στις απαραίτητες διευκρινήσεις:

Γιάννης Σταμάτης υποψ. Δήμαρχος Καρπενησίου: «Κάποιες μάσκες δεν έπεσαν ακόμη»

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού των δημοτών Καρπενησίου από διάφορους κύκλους αλλά και για μάσκες που ακόμη δεν έπεσαν, παρότι πέρασαν οι Αποκριές, κάνει λόγο στην παρακάτω επιστολή του ο Γιάννης Σταμάτης. Ο υποψ. Δήμαρχος Καρπενησίου μέσα από αυτή τοποθετείτε ξεκάθαρα τόσο για τις ανεμογεννήτριες στον Δήμο όσο και για την στάση του απέναντι στο μνημόνιο.

Ημερίδα Ανεμογεννήτριες και Υδροηλεκτρικά Τα θέλουμε στην Ευρυτανία;

Κυριακή 6 Απριλίου 12 το μεσημέρι, 
Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου. Εισηγήσεις:
1.Βασιλική Λάππα, Eκπαιδευτικός, μέλος της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Ευρυτανικού περιβάλλοντος « Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, η αντίστασή μας στη καταστροφή»
Ευθύμιος Φλώρος, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Κρικελλιωτών «Σύλλογοι και Φορείς που λένε ΟΧΙ»
2.Τάσος Κεφαλάς, Hλεκτρ. Μηχανικός,  μέλος Κινήσεων Πολιτών για την Ενέργεια «Eνεργειακός  Σχεδιασμός και Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΒΑΠΕ)»

Εβδομάδα εθελοντισμού Let’s do it Greece 2014



Σας ενημερώνουμε ότι η Β/θμια Εκπ/ση ν. Ευρυτανίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου υλοποιούν πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Στην αιμοδοσία καλούνται να συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί της Β/θμιας Εκπ/σης,

Χρυσαφογιώργος Λάμπρος, "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"


Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Οριστικά και αμετάκλητα ο Χρήστος Δημητρόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
                                                                                                  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014



Αγαπητοί συνδημότες

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και έχοντας πλήρη επίγνωση των μεγάλων δυσκολιών και μετά τις όποιες δυσκολίες – δυστοκίες προήλθαν από τις ανακοινώσεις  πολλών υποψηφίων δημάρχων για το δήμο Αγράφων θέτω οριστικά και αμετάκλητα την υποψηφιότητά μου για δήμαρχος στο Δήμο Αγράφων.

Χορμόβα Χρ. Γιαννούλα (Γιάννα), Δύναμη Ανανέωσης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ - ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε σε λίγο στον Ε.Π. Ποιος είναι ο αντίπαλος του Μπαμπαλή στον Δήμο Αγράφων και ποια ονόματα θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιό του. 

Ενεργοί Πολίτες Στερεάς, ΜΩΥΣΗΣ ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ


Βασίλης Ν. Φακίτσας, Αλλάζουμε


Μαρία Γαλανού, Συμφωνία για τη Στερεά


Νικόλαος Τάκης, Δύναμη Ανανέωσης



Μαργαρίτα Βασ. Γρανίτσα - Μπομποτσιάρη, Δύναμη Ανανέωσης



Νίκος Σουλιώτης, Δύναμη Ανανέωσης



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις ...Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 1987

Διακρίνονται από πάνω αριστερά, οι Μπάμπης Παπαϊωάννου, Γιώργος Σερπάνος, Μπάμπης Τριάντης, Μάριος, Σταύρος Καραγεώργος, Γ. Κούτσικος, Βαγγέλης Φεγγούλης και κάτω Παύλος Παπανικολάου, Γιάννης Γκούμας, Βασίλης Τσέλος, Λάκης Γαλατάς, Λάκης Σερπάνος.  

Κραυγή αγωνίας από τους μαθητές του Γυμνασίου Κερασοχωρίου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς Δήμο Αγράφων

Είμαστε μαθητές του Γυμνασίου Λ.Τ. Κερασοχωρίου, ενός Σχολείου που ανήκει διοικητικά στο Δήμο Αγράφων. Είμαστε έφηβοι που ζητούμε να απολαμβάνουμε τα βασικά αγαθά που δικαιούμαστε, όπως αυτό της παιδείας. Δυστυχώς, οι συνθήκες που επικρατούν από καιρό στο σχολείο μας δυσχεραίνουν το έργο της εκπαίδευσης και κάνουν εμάς τα παιδιά αλλά και τους καθηγητές μας να αισθανόμαστε απομονωμένοι και παραμελημένοι από μια αυτοδιοίκηση που αρνείται χαρακτηριστικά να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν σε σχέση με τους δημότες της.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ


ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗ - ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ


Με τον Συνδυασμό του Θοδωρή Μπαμπαλή θα είναι τελικά υποψήφιος ο Θύμιος Μιχόπουλος, όπως αποκλειστικά έγραψε από χθες ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ. Ο πρώην Αντιδήμαρχος με την προσχώρησή του αυτή έβαλε τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα, ξεκαθαρίζοντας ότι πήρε την μεγάλη αυτή απόφαση μετά από ώριμη σκέψη και αφού έβαλε πάνω απ΄ όλα το συμφέρον των Αγραφιωτών όπως δήλωσε, παραμερίζοντας έτσι κάθε προσωπική φιλοδοξία.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ - Η ΠΛΑΚΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

Ως είθισται αυτή τη μέρα - Πρωταπριλιά - όπως όλοι έτσι και μεις κάναμε τα αστεία μας και είπαμε τα ψεματάκια μας. 
Η πλάκα τελείωσε και ζητάμε συγνώμη για την ανακατωσούρα που δημιουργήσαμε. Ωστόσο θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι τα αθώα ψεματάκια μας, είναι αυτά που γράφτηκαν από την έναρξη της 1ης Απριλίου 2014, δηλ. όσα αναφέρθηκαν στον καλό μας φίλο και αναγνώστη Γάκια Ιωάννου και στα «εκτάκτως» συμβαίνοντα στους Δήμους Αγράφων και Καρπενησίου.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Νέα δεδομένα στο προεκλογικό σκηνικό στον Δήμο Καρπενησίου με τον Νίκο Σουλιώτη να μετακινείται στην Περιφέρεια, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης και τον Κώστα Μπακογιάννη να επιστρέφει στον Δήμο μετά το χθεσινοβραδινό γκάλοπ που έγινε από γνωστή εταιρεία στην Αγία Βλαχέρνα.

Η κίνηση αυτή όπως ήταν αναμενόμενο έφερε ανακατατάξεις και στους άλλους υποψηφίους με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Γιάννης

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΚ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σε παραίτηση οδηγείται υποψήφιος στον Δήμο Καρπενησίου που θα αλλάξει όλα τα προεκλογικά δεδομένα. Περισσότερα σε λίγο!!! 

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ - ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Ο ΓΑΚΙΑΣ !!!!!

Η χθεσινή νύχτα αποδείχτηκε πολύ μεγάλη στην Κρέντη. Εκεί πραγματοποιήθηκε η μυστική συνάντηση της ομάδα Τάτση - Δημητρόπουλου και μετά από πολύωρη σύσκεψη αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ, ο Συνδυασμός να κατέβει στις εκλογές και να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ο Γάκιας (φωτο), γνωστότερος ως "πιλότος των Αγράφων" ή "Άρχοντας" των Επινιανών. 

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΤΣΗ - ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Μόλις ολοκληρώθηκε η μυστική συνάντηση του υπό σύσταση Συνδυασμού των Τάτση - Δημητρόπουλου σε Καφέ της Κρέντης. Έκπληξη μεγατόνων η απόφαση για τον επικεφαλής του Συνδυασμού.  ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΕ ΑΓΡΑΦΑ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ !!! 

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Θύμιος Μιχόπουλος πρ. Αντιδήμαρχος Αγράφων: «Συστρατεύομαι δυναμικά με τον Συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του Θοδωρή Μπαμπαλή για το καλό του Δήμου Αγράφων και του Αγραφιώτικου λαού».


Να συστρατευτεί με τον Συνδυασμό του Θοδωρή Μπαμπαλή αποφάσισε ο Θύμιος Μιχόπουλος, βάζοντας πάνω απ΄ όλα το συμφέρον των Αγραφιωτών όπως δήλωσε, παραμερίζοντας έτσι κάθε προσωπική φιλοδοξία.

Ο Θύμιος Μιχόπουλος, γνωρίζοντας όσο λίγοι τα προβλήματα του Δήμου Αγράφων, με την απόφασή του αυτή απέδειξε εμπράκτως ότι νοιάζεται για το τόπο του και κυρίως για το καλό των συνδημοτών.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ 


ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας που 
θα φέρει τεράστιες σεισμικές δονήσεις 
στο προεκλογικό σκηνικό!!! 

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΑΓΡΑΦΩΝ - ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Η κατάντια στον Δήμο Αγράφων δεν έχει τελειωμό. Δυστυχώς ούτε σήμερα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό. Πρόκειται για μια εξέλιξη που μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε μια εποχή που ο Δήμος βρίσκεται σε κόμμα. Τα πραγματικά αιτία της αναβολής και πλήρες ρεπορτάζ για το μείζον αυτό θέμα αλλά και τι προβλέπει ο Κώδικας για την παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ, στην έντυπη έκδοσή μας την Τετάρτη 2 Απριλίου.

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

*Ως Κίνηση ματ, του Θοδωρή Μπαμπαλή, μπορεί να χαρακτηριστεί η μετακίνηση της Φεγγούλη στον Συνδυασμό του.