Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ - Αποτελούμε μια ΝΕΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ στα Άγραφα

Με νέο Δελτίο Τύπου η Ομάδα Πρωτοβουλίας του Δήμου Αγράφων δηλώνει παρών στις εξελίξεις και παίρνει θέση για τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό και δίνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις στους Αγραφιώτες.
Το δελτίο τύπου έχει ως εξής: 
Καθώς οι εξελίξεις στον πολύπαθο Δήμο Αγράφων εκτυλίσσονται με ραγδαία μορφή έχουμε χρέος να πάρουμε θέση στα διαδραματιζόμενα και να προβούμε στις απαραίτητες διευκρινήσεις:

Από την πλευρά μας παραμένουμε αταλάντευτα σταθεροί στις θέσεις, στις απόψεις και τις δεσμεύσεις, όπως αυτές διατυπώθηκαν στην αρχική Διακήρυξη.
Επιμένουμε ότι η ευθύνη για τα κακώς κείμενα βαρύνει τόσο την συμπολίτευση όσο και την αντιπολίτευση του Δήμου Αγράφων (ο αναμάρτυτος πρώτος τον λίθο βαλέτω).
Συνεχίζουμε και εντείνουμε καθημερινά τον αγώνα μας, επιδιώκοντας την συσπείρωση των Δημοτών, σε μία νέα τάξη πραγμάτων. Σε μία αξιόπιστη, ανόθευτη και ειλικρινή πρόταση.
Παρά τα όσα διαδίδονται από συγκεκριμένους διαβολείς εις βάρος μας, παρά την μεθοδευμένη προσπάθεια για υποτίμηση της παρουσίας μας στα προεκλογικά δρώμενα, δεν απαντούμε σε προκλήσεις. Αντιθέτως μάλιστα, προτείνουμε να διατηρήσουν και εκείνοι σε υψηλό επίπεδο τον πολιτικό πολιτισμό.
Γευθήκαμε την άνιση αντιμετώπιση της παράταξής μας από μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης αλλά αισθανθήκαμε ικανοποιημένοι καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι μας υπολογίζουν (ίσως και να μας φοβούνται).
Όσον αφορά εκείνους που βιάστηκαν να διαδώσουν ότι «το προεκλογικό παιχνίδι έχει κριθεί» θυμίζουμε την λαϊκή παροιμία: «όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι». Ακόμη υπάρχει πολύς χρόνος και οι απρόσμενες εξελίξεις θα είναι διαρκείς. 
Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη  χρονική στιγμή της προεκλογικής περιόδου.
Δηλώνουμε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ  ούτε πρόκειται να συμμετάσχουμε σε μεθοδεύσεις, συμπράξεις και διαδικασίες αδιαφανείς.
Αποτελούμε μια ΝΕΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ. Στοιχειοθετούμε μία πρόταση εντελώς καινούργια. Καλούμε το λαό του Δήμου Αγράφων να συσπειρωθείς στις γραμμές μας. Δεν έχουμε σχέση με το χθες, ατενίζουμε το μέλλον και προδιαγράφουμε μια καινούρια εποχή.
Ως επικεφαλής της Ομάδας Πρωτοβουλίας του Δήμου Αγράφων

Χρήστος Αρβανίτης
(τηλ. Επικοινωνίας: 6930606445)