Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Εβδομάδα εθελοντισμού Let’s do it Greece 2014



Σας ενημερώνουμε ότι η Β/θμια Εκπ/ση ν. Ευρυτανίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου υλοποιούν πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Στην αιμοδοσία καλούνται να συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί της Β/θμιας Εκπ/σης,
οι γονείς των μαθητών και όσοι πολίτες του Δήμου Καρπενησίου το επιθυμούν. Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιείται στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου από 1-4-2014 έως 4-4-2014 και από 7-4-2014 έως 11-4-2014 & ώρες 9πμ-12πμ

Ενημέρωση για δράση 
στο Προπονητικό Κέντρο   

Επίσης ενημερώνουμε  ότι η Β/θμια Εκπ/ση ν. Ευρυτανίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης (ΚΠΕ) Καρπενησίου και το Δήμο Καρπενησίου προγραμματίζουν τον καθαρισμό των μονοπατιών που βρίσκονται μέσα στο χώρο του Προπονητικού Κέντρου Καρπενησίου, από εθελοντές της πόλης. Τα μονοπάτια χρησιμοποιούνται από αθλητές για προπόνηση και πολίτες του Δήμου μας για περπάτημα.
Στα πλαίσια αυτής της κοινής μας προσπάθειας η συμμετοχή σας θα είναι ευπρόσδεκτη.
Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, στα πλαίσια της καμπάνιας Let’s do it Greece. Ο τόπος συνάντησης θα είναι κατευθείαν στο Προπονητικό Κέντρο στις  5.00μμ  το απόγευμα.
Το ΚΠΕ Καρπενησίου θα διαθέσει τον απαιτούμενο εξοπλισμό (κλαδευτήρια, πριόνια γάντια κηπουρικής). Ο κάθε εθελοντής μπορεί εάν θέλει να έχει μαζί του καπέλο και το ατομικό του νερό.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Ο Δ/ντής Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης
ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ