Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Οριστικά και αμετάκλητα ο Χρήστος Δημητρόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
                                                                                                  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014



Αγαπητοί συνδημότες

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και έχοντας πλήρη επίγνωση των μεγάλων δυσκολιών και μετά τις όποιες δυσκολίες – δυστοκίες προήλθαν από τις ανακοινώσεις  πολλών υποψηφίων δημάρχων για το δήμο Αγράφων θέτω οριστικά και αμετάκλητα την υποψηφιότητά μου για δήμαρχος στο Δήμο Αγράφων.

Μια υποψηφιότητα που προέρχεται μετά από αρκετές ζυμώσεις και συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους δημάρχους, με υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους αλλά κυρίως αφουγκραζόμενοι  τις απόψεις και τις αγωνίες της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Αγράφων.
Μια υποψηφιότητα που έρχεται να ενώσει όλους τους Αγραφιώτες ανεξαρτήτως ιδεολογίας και τοπικιστικής αντίληψης.
Πιστεύοντας σε βαθιά δημοκρατικές διαδικασίες και ισχύοντας στο ακέραιο η διακήρυξη της υποψηφιότητάς μου, που είδε το φως της δημοσιότητας στις 12 Μαρτίου, συνεχίζουμε τον αγώνα με πίστη στις  δυνάμεις μας ώστε ακόμα και αυτή τη δύσκολη ώρα να ανατρέψουμε τις πρόσκαιρες δυσάρεστες καταστάσεις , να θεραπεύσουμε τις αδυναμίες μας ώστε να καταστεί σταδιακά ο δήμος μας υγιής και να βαδίσει επιτέλους το δρόμο της δημιουργίας  και της ανάπτυξης .
Μέσα σε αυτό το γενικό πλαίσιο αρχών και σκέψεων επιδίωξή μου είναι να ενώσω όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του δήμου μας , όλους αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της περιοχής μας και να αναβαθμίσουμε τη ζωή των συμπολιτών μας. Το πρωταρχικό πολιτικό  μου αίτημα είναι όλες οι αποφάσεις και οι δράσεις μας να υπόκεινται όχι απλώς στους κανόνες της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας , αλλά να είναι αποτέλεσμα ανοικτής και απροκατάληπτης διαβούλευσης με εξαντλητικές δημοκρατικές διαδικασίες και όχι μηχανισμοί και επίπλαστες πλειοψηφίες.
Σε αυτή την κατευθυντήρια γραμμή έχουν θέση όλοι όσοι είναι αποφασισμένοι να σηματοδοτήσουν μαζί μας τη ρήξη με το παρελθόν.  
Η συγκυρία σήμερα , παρά την πολύμορφη εθνική μας κρίση, είναι ευνοϊκή , αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να δούμε την ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά μας ως μια καινούρια αρχή , για ένα πιο ζωντανό και άμεσο όραμα , που εγγυάται , όπως πιστεύουμε , η αξιοπιστία των προθέσεων και των προτάσεών μας τις οποίες θα καταθέσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου στην κρίση σας σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Γι’ αυτό ζητώ τη συστράτευση και τη στήριξή σας στον αγώνα μας αυτόν που τον θεωρώ κοινή μας υπόθεση.


Για το συνδυασμό « ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ »
Ο υποψήφιος Δήμαρχος




Χρήστος Δ. Δημητρόπουλος