Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Με επιτυχία η εκδήλωση των υπαλλήλων ΟΤΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11/2/12 στην ταβέρνα Πανόραμα στο Καρπενήσι, η Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ Ευρυτανίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου ο γ.γ. κ. Αριστείδης Τασιός, ο εκπρόσωπος της Αστ. Διεύθυνσης Ευρυτανίας κ. Γιάννης Κατσαρός, εργαζόμενοι των δήμων Καρπενησίου και Αγράφων με τις οικογένειές τους, καθώς και αρκετοί φίλοι.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας και τις ευλογίες του π. Γεώργιου Χρυσαφογεώργου. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κων/νος Ζιάκας, τόνισε «Δυστυχώς διανύουμε μια μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση που τον τελευταίο χρόνο επίκεντρο αυτής είναι η χώρα μας. Μια οικονομική κρίση που έχει τις ρίζες τους στην βαθιά κοινωνική κρίση που βιώνει η χώρα μας εδώ και χρονιά. Ο ελληνικός λαός πλήττεται με πολύ σκληρά αντιλαϊκά μέτρα.
Οι εργαζόμενοι βιώνουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση, που καταλύει κάθε έννοια δημοκρατίας. Ήδη κάποιοι συμπολίτες μας έχασαν τα πάντα σε μια νύχτα και κινδυνεύουν απροσδόκητα να βρεθούν στο δρόμο. Πολύχρονοι αγώνες και δικαιώματα που καταπατήθηκαν με κόπο και αίμα, καταργούνται έτσι απλά».
Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η χώρα θα ορθοποδήσει ξανά και θα βρει το βηματισμό της, ενώ παρέπεμψε στην φράση του Χαριλάου Τρικούπη «Η Ελλάς θέλει να ζήσει και θα ζήσει».
Τέλος ευχαρίστησε για την οικονομική συνδρομή προς το ταμείο αλληλοβοηθείας του Συλλόγου, τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαο, τον πατέρα Δοσίθεο, τον κ. Γεώργιο Κουμπαράκη, την κ. Καίτη Πολύζου – Σακκαλή, καθώς επίσης και το Evilion Village για την διήμερη προσφορά του στην Αράχωβα, τον Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας και την Πρέοδρο κ. Λίτσα Πετροπούλου αλλά και το Ξενοδοεχείο «Ελβετία».
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το φλουρί κέρδισε ο Γρηγόρης Παπαροϊδάμης.