Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Και επισήμως στη ΝΔ Γεωργιάδης – Βορίδης


Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντησή τους με τον Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του κόμματος. Οι δύο βουλευτές δήλωσαν ότι θα παραιτηθούν από τις βουλευτικές τους έδρες.

«Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν αν η Ελλάδα θα μείνει μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης. Η Ελλάδα χρειάζεται μία στιβαρή ηγεσία που θα δώσει ξανά ελπίδα στον τόπο. Η μόνο οργρανωμένη παράταξη είναι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά που εκφράζει την ελπίδα να μην γίνει η Ελλάδα Συρία», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Από την πλευρά του ο κ. Βορίδης τόνισε ότι «αυτές τις στιγμές που είναι εξαιρετικά κρίσιμες αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι μία αξιόπιστη μεγάλη πατριωτική φιλελεύθερη παράταξη που όχι μόνο θα μπορεί, από τη μία να σταθεί με αξιοπιστία απέναντι στους δανειστές και από την άλλη να εγγυηθεί στους πολίτες ότι η Ανάπτυξη θα έλθει».
«Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε δύσκολες αποφάσεις, αισθάνομαι ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα του», πρόσθεσε.
Εκ μέρους της ΝΔ, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Κώστας Τασούλας, ανέφερε ότι σε αυτές τις οριακές στιγμές για τον τόπο υπάρχει ελπίδα, είναι η ΝΔ η μόνη φιλελεύθερη αστική και λαική παράταξη που εξασφαλίζει όχι μόνο την παραμονή στην ΕΕ αλλά και την ανοδική πορεία της χώρας.
Ερωτηθείς αν πρέπει να επιστρέψουν οι 21 βουλευτές που διεγράφησαν πρόσφατα από το κόμμα απάντησε ότι «όλος ο ελληνικός λαός πρέπει να πλαισιώσει τη ΝΔ».