Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Γίνονται και θαύματα την σήμερον ημέραν


 Τον Άη- Γιάννη προστάτη είχε άνδρας αγνώστων στοιχείων, το αυτοκίνητο του οποίου βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε γκρεμό, αλλά σταμάτησε εκ θαύματος σε μικρό ανάχωμα, λίγο πριν πάρει την μεγάλη κατηφόρα για τον Αγραφιώτη ποταμό.

Ξημερώματα της 29ης Αυγούστου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννη, ένα γαλάζιο ΙΧ, αγνώστων στοιχείων, καθώς επέστρεφε από το πανηγύρι του Αι – Γιάννη στην Παλαιοκατούνα, εξετράπη στης πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, αλλά για καλή τύχη του οδηγού το αυτοκίνητο σταμάτησε σε μια ξεραμένη ρίζα, λίγα μέτρα πιο κάτω. Όπως δείχνουν οι φώτο, κυριολεκτικά το αυτοκίνητο κρατιόταν στον αέρα. Προσκυνητές που περνούσαν από το σημείο, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και την πυροσβεστική για το ατύχημα και ενημέρωσαν πως μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένα άτομο. Μόλις έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς και το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, βρήκαν μόνο το αυτοκίνητο και όχι τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται πως ακόμη θα τρέχει από την λαχτάρα που έπαθε.
Το έργο της Πυροσβεστικής σε πρώτη φάση ήταν δύσκολο, καθότι είχε σπάσει το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου και έτρεχε βενζίνη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι άνδρες της Π.Υ. να ρίξουν ούτε νερό με τη μάνικα, διότι υπήρχε ο φόβος υποχώρησης του εδάφους και το όχημα να πέσει στο γκρεμό.
Τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια το αυτοκίνητο ανασύρθηκε και οι αρμόδιες υπηρεσίες, ήδη ενεργούν τα δέοντα για τα αίτια του συμβάντος.