Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


31/08/2012
Αξιότιμε κ.Δήμαρχε , αξιότιμοι κ.κ.Δημοτικοί Σύμβουλοι και εργαζόμενοι του Δήμου Καρπενησίου.

Αγαπητοί Προυσιώτες και Προυσιώτισες – φίλες & φίλοι του χωριού μας.

Την Πέμπτη 23/08/2012 , ανήμερα της γιορτής της Παναγίας της Προυσιώτισσας , ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία , ο κύκλος των θερινών δρώμενων στο χωριό μας,κατά την διάρκεια των οποίων πραγματοποιήθηκαν:


* πολιτιστικές εκδηλώσεις
* έκθεση βιβλίου
* βραδιά αφήγησης
* ομιλία-αναφορά στην πυρπόληση του Μοναστηριού
* διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής
* αγώνες τάβλι και ping pong 
* με τελευταίο το καθιερωμένο πια πανηγύρι στην πλατεία του χωριού μας.

Δεδομένου ότι ο Δήμος για ακόμη μια φορά στάθηκε δίπλα μας με την οικονομική κάλυψη του κόστους της ορχήστρας για την πραγματοποίηση του πανηγυριού και συνέβαλε έτσι , στην δημιουργία μιας πολύ όμορφης βραδιάς όπου υπήρξε θερμή και μεγάλη συμμετοχή των χωριανών μας και όχι μόνο.
Ως εκ τούτου,θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ανοιχτά για την αμέριστη αρωγή , θεωρώντας ότι αποδεδειγμένα η επιτυχία κάθε προσπάθειας είναι άρρηκτα συνδεμένη με την ομαδικότητα και την καλή συνεργασία.

Με την ευκαιρία , θα θέλαμε να κάνουμε μια ιδιαίτερη μνεία στο πολύ καλό συγκρότημα μουσικών το οποίο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κατά την διάρκεια του πανηγυριού.Παιδιά δικά μας -συντοπίτες μας,με επικεφαλής τον Κο.Παύλο Παπανικολάου,με τις πολύ ωραίες ερμηνείες τους , έδωσαν ρυθμό και κέφι και συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί ένα ωραίο – παραδοσιακό γλέντι.

Δεν λησμονούμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους συντοπίτες , τους φίλους και τους επισκέπτες του Προυσού για την συμμετοχή τους.
Χωρίς την παρουσία όλων μας , τίποτε δεν θα ήταν εφικτό.
Οπωσδήποτε επίσης , ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ευρυτανικό τύπο , που πάντοτε προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,τις προσπάθειες και τις εκδηλώσεις του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΥΣΙΩΤΩΝ
« ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ»