Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσκεψη Βασίλη Αγγουρά στο Νοσοκομείο Καρπενησίου Ο Δημ. Καρατσίκης Αναπληρωτής Διοικητής στην θέση του παραιτηθέντος Βαγγέλη Ξαρχά

Το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου επισκέφθηκε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου ο Διοικητής του Γ.Ν. Λαμίας κ. Βασίλης  Αγγουράς, προκειμένου να παρευρεθεί στη γενική συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου.
Κύριο θέμα της  συνέλευσης ήταν οι υπερωρίες των γιατρών και οι καθυστερήσεις των πληρωμών τους. Οι γιατροί ζήτησαν από τον κ. Αγγουρά να γίνει αρωγός στην προσπάθειά τους αυτή για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά τους

Πριν τη συνεδρίαση  με τους γιατρούς ο κ. Αγγουράς είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Καρατσίκη, αλλά και με το διοικητικό προσωπικό.
Ο κ. Καρατσίκης ενημέρωσε τον κ. Αγγουρά για τα θέματα του νοσοκομείου, αλλά και για το πώς συνεχίζονται οι εργασίες για τη νέα πτέρυγα.
Μετά την παραίτηση του κ. Βαγγέλη Ξαρχά και την αποδοχή της από τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, το Γενικό Νοσοκομείο θα διοικείται από τον Αναπληρωτή Διοικητή δρ. Δημήτρη Καρατσίκη.  Λόγω όμως των συχνών και υποχρεωτικών περικοπών, ακόμη δεν είναι γνωστό πότε και αν θα αναλάβει καθήκοντα νέος διοικητής.