Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΚΕΡΑΣΟΒΟ – ΒΕΛΟΥΧΙ 0-0 Σφαλιάρα κορυφής από τους μαχητές του Κερασόβου


Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, το Κεράσοβο που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέσπασε λευκή ισοπαλία από το πρώτο στην βαθμολογία Βελούχι, που στον αγώνα αυτό παρουσιάστηκε πολύ κατώτερο του αναμενόμενου.


Οι γηπεδούχοι, κατέβηκαν στον αγώνα αυτό με πολλές απουσίες αλλά και με πολύ όρεξη να παίξουν καλή μπάλα και ότι βγει. Από την άλλη μεριά το συγκρότημα του Γιάννη Ελεφάντη, μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν έπαιξε καθόλου καλά, δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, με τους περισσότερους παίχτες του να βρίσκονται όπως φάνηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού σε άλλο γήπεδο.


Το Κερασοχώρι, κοίταξε τον μεγάλο αντίπαλο στα μάτια και θα μπορούσε να πάρει και κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αυτό αν εφαρμόζονταν στο ΣΥΝΟΡΟ, ο νόμος του ποδοσφαίρου. Το λέμε αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να μην ήταν καλοί, ήταν όμως η ομάδα, που δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες ενώ είχε και ένα δοκάρι με σουτ του Τσιλίκα στην συμβολή των δοκών του Τρίκκα. Όταν όμως δεν στέλνεις την μπάλα στα δίχτυα, αυτή πολλές φορές τιμωρεί και ο αντίπαλος με μια μόνο ευκαιρία μπορεί να σε στείλει … αδιάβαστο.

Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης, το γεγονός ότι αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα, 2 ποδοσφαιριστές του Βελουχιού, ο Μπόνιας στο 74΄ γιατί χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης και στο τέλος του αγώνα ο Γιάννης Φλωράκης γιατί έβρισε τον Βοηθό Λ. Κολοκώτσιο, όπως αναφέρεται και στο Φ.Α. Γενικά η διαιτησία κυμάνθηκε σε επίπεδα κάτω του μετρίου, με τον Ρέφερι να κάνει αρκετά λάθη σε πάρα πολλές φάσεις.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Α΄ Ημίχρονο

10΄ Σουτ του Νικολάου έδιωξε με τα πόδια ο Τρίκκας

32΄ Σουτ του Μπόνια από πλάγια αριστερά έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας

35΄ Σουτ του Αρκουμάνη έδιωξε με δυσκολία ο Ρεσίτης

Β΄ Ημίχρονο

73΄ Η ομάδα του Βελουχίου έμεινε με δέκα παίχτες ύστερα από αποβολή του Μπόνια

83΄ Φάουλ του Κατσαδούρου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας

87΄ Σουτ του Συγκελόπουλου από καλή θέση άουτ

88΄ Κεφαλιά του Γαλανού από κοντά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας

90΄ Σουτ του Τσιλίκα από κοντά μπλόκαρε ο Τρίκκας

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κεράσοβο: Τρίκκας, Λαθύρης, Αρκουμάνης (Τσιγαρίδας Ε), Μούτσελος, Ράπτης, Τσιγαρίδας Ι (Ράπτης), Λάππας (Γώγος), Κατσαδούρος, Σεντής, Λελούδης, Κοσμάς

Βελούχι: Ρεσίτης, Πολυτσέρης, Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Πασσάς, Νικολάου (Φλωράκης), Μπόνιας, Τσιλιμέκης (Τσιλίκας), Κουτσουπιάς, Ζαλοκώστας (Γαλανός), Γενιτσαρόπουλος Α