Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ Δημόσιος διάλογος για την ανάπλαση του Κέντρου της πόλης την Τετάρτη, 13/4/11

Η νέα Δημοτική Αρχή, συνεπής στις δεσμεύσεις της, προχωρά στη δημιουργία ολοκληρωμένου σχεδίου αστικής ανάπλαση της πόλης του Καρπενησίου. Σε αυτό το μεγάλο βήμα, απαιτείται η συμβολή, η γνώμη και η συνδρομή όλων των δημοτών.
Ο διάλογος αποτελεί την πηγή της δημοκρατίας. Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης βασίστηκε στην ανάπτυξη διαλόγου με όλους τους φορείς του τόπου, αλλά και με τον κάθε δημότη ξεχωριστά.

Για κάθε μεγάλη ή μικρή αλλαγή, για κάθε νέο βήμα, η νέα Δημοτική Αρχή επιδιώκει τη συμμετοχή. Έτσι λοιπόν και σε αυτή την περίπτωση ανοίγουμε ένα δημόσιο διάλογο, προκειμένου να ενημερώσουμε τον κάθε πολίτη για το σχέδιο της ανάπλασης αλλά και να ακούσουμε όλους όσοι θέλουν να εκφράσουν την άποψή τους.

Απευθύνουμε λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους δημότες αλλά και όλους τους συλλόγους και κοινωνικούς φορείς του τόπου, προκειμένου να παραβρεθούν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 και ώρα 18.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, όπου παρουσία ειδικών συγκοινωνιολόγων και αρχιτεκτόνων, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το σχέδιο ανάπλασης στο σύνολό του, αλλά και να εκφράσουν τη δική τους θέση και οποιαδήποτε απορία πάνω στο εν λόγω ζήτημα.