Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Νέες αλλαγές στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Το ΚΤΕΛ νομού Ευρυτανίας μετά από σχετική ανακοίνωσή του ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τις 27 Ιανουαρίου 2012 και έπειτα δεν θα πραγματοποιείται το δρομολόγιο των 05:00 από Καρπενήσι προς Λαμία, όπως και των 6:50 από Λαμία προς Καρπενήσι, παρά μόνο κάθε Δευτέρα. Σε περίπτωση που η Δευτέρα είναι αργία το δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιείτε. 
Από την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 έπαψε να πραγματοποιείται και το δρομολόγιο των 12:00 από Καρπενήσι προς Λαμία και Αθήνα, όπως και των 18:00 από Αθήνα & 21:00 από Λαμία προς Καρπενήσι. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα λειτουργεί εκτάκτως (π.χ. σε τριήμερα & γιορτές), μετά από σχετική ανακοίνωση της εταιρείας & τηλεφωνική επικοινωνία.
Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το ΚΤΕΛ αναφέρει: «Η χώρα μας βρίσκεται σε φθίνουσα οικονομική πορεία, έτσι και η εταιρεία μας δεν έμεινε ανεπηρέαστη. Εδώ και πολύ καιρό βιώνει αυτή την άσχημη οικονομική κατάσταση. Μετά από συνεχείς μετρήσεις της επιβατικής κίνησης των παραπάνω δρομολογίων διαπιστώθηκε ότι τα έσοδά τους δεν είναι ικανά να καλύψουν ούτε τα καύσιμα. Πόσο μάλλον λοιπές φθορές των οχημάτων και λειτουργικά έξοδα της εταιρείας.
Με σεβασμό πάντα στο επιβατικό μας κοινό, η διοίκηση και οι μέτοχοι ζητάμε τη κατανόηση για τις περικοπές που γίνονται, ώστε να μπορέσει η εταιρεία μας να επιβιώσει μιας και εδρεύει σε μια από τις ποιο άγονες περιοχές της Ελλάδος και με το πληθυσμό στην περιοχή μας ολοένα να μειώνετε.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το τηλ. 2237080013».