Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Φραγκίστα-Άγραφα 1-7 Βαριά ήττα με παρατράγουδα

Με το επιβλητικό 7-1 επικράτησε της Φραγκίστας ο πρωτοπόρος Κατσαντώνης. Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου που απουσίαζε από το παιχνίδι αυτό, παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αντέδρασε άμεσα και παίζοντας κατά διαστήματα καλή μπάλα, πέτυχε μια ακόμη μεγάλη νίκη και μάλιστα με 7 γκολ όπως και στον πρώτο γύρο, επί ενός αντιπάλου, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις των φιλοξενούμενων κυρίως στο Β΄ Ημίχρονο.

Τα Άγραφα με την νίκη τους αυτή συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην Α΄ κατηγορία φτάνοντας στους 40 , ενώ η Φραγκίστα, που αγνοεί την νίκη εδώ και πολύ καιρό  παρέμεινε στους 9 βαθμούς.
Καταδικαστέα τα όσα παρατράγουδα διαδραματίστηκαν στο τέλος του παιχνιδιού αυτού μεταξύ ποδοσφαιριστών. Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές τραυματίζουν το τοπικό μας ποδόσφαιρο και καλό είναι να αποφεύγονται.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το πολικό ψύχος που επικρατούσε καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, το γεγονός ότι τα Άγραφα Κοούτσαρε με επιτυχία ο Δημ. Αθανασόπουλος, μέλος του Δ.Σ. ένας σπουδαίος παράγοντας του τοπικού μας ποδοσφαίρου και το χαμένο πέναλτι του Τ. Γούλα, που είχε και δοκάρι.
Την ερχόμενη αγωνιστική η Φραγκίστα αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αίολο και τα Άγραφα ταξιδεύουν στο Ραπτόπουλο.
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
Α΄ μέρος
Οι καλύτερες φάσεις
3΄ : Ο ταλαντούχος Μπισμπίκης Ι. έκλεψε την μπάλα από τον Κόκκοτα μετά από γύρισμα του Μπισμπίκη Θ. και πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ (1-0).
6΄ : Σουτ του Καλύβα Κ. απέκρουσε ο γκολκίπερ της Φραγκίστας και στην επαναφορά ο Θεοχάρης με σουτ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.
13΄ : Σουτ του Καλύβα Κ. εκτός περιοχής απέκρουσε όμορφα ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
16΄ : Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη απέκρουσε ο Σάλτης.
18΄ : Σουτ του Ντότσικα απέκρουσε ο γκολκίπερ της Φραγκίστας.
19΄ : Ο Μπισμπίκης Ι. βρέθηκε τετ α τετ με τον Κόκκοτα, όμως ήταν άστοχος πλασάροντας άουτ.
24΄ : Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε κόρνερ, η κεφαλιά του Μπισμπίκη Θ. από κοντά πέρασε άουτ.
28΄ : Ο Θεοχάρης έβγαλε παράλληλη μπαλιά για τον Καλύβα Κ., που σούταρε από κοντά, πετυχαίνοντας το 1-2.
32΄ : Σουτ του Γούλα Τ. από τα όρια της περιοχής των φιλοξενούμενων κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Β΄ μέρος
Οι καλύτερες φάσεις
46΄ : Ο Ντότσικας με έπιασε ωραίο μακρινό σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε κατέληξε στο δεξί «παραθυράκι» του Σάλτη (1-3).
48΄ : Ο Γούλας Τ. βρέθηκε μόνος απέναντι με τον γκολκίπερ των Αγράφων, πλάσαρε, όμως ο Κόκκοτας απέκρουσε.
55΄ : Ο Γεωργιάδης βρέθηκε απέναντι στον Σάλτη, πλάσαρε και διαμόρφωσε το 1-4. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ πάνω στον Κατσαδούρο.
60΄ : Σουτ του Ντότσικα από κοντά απέκρουσε ο πορτιέρο των «βυσσινί» και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
66΄ : Ο Ντότσικας εκτέλεσε φάουλ, ο Καλύβας Τ. πάσαρε στον Κωστούλα, που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5.
69΄ : Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Περούλα πάνω στον Μπισμπίκη Θ. .
72΄ : Ο Γεωργιάδης αποβάλλεται από τον διαιτητή Σταμάτη με 2η κίτρινη για ανάρμοστη συμπεριφορά στον Περούλα. Το ματς διακόπτεται επικρατεί ένταση και κ. Σταμάτης αποβάλλει τον Πρόεδρο του ΑΠΟΔΦ Αντώνη Κολοκύθα.
80΄ : Ο Γούλας Τ. ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Κόγια και η Φραγκίστα κερδίζει το πέναλτι. Ο Γούλας Τ. το εκτελεί εύστοχα, όμως ο Καζάκος μπήκε γρήγορα στην περιοχή και ο Σταμάτης διατάσει να επαναληφθεί η εκτέλεση. Ο Γούλας Τ. τελικώς το εκτελεί και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στο έδαφος.
87΄ : Ο Καλύβας Κ. σέντραρε από αριστερά, Σάλτης και Κατσαδούρος δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο δεύτερος άθελα του στην προσπάθεια του να διώξει πέτυχε αυτογκόλ (1-6).
89΄ : Σουτ του Μάρκη κόντραρε σε αντίπαλο και στην συνέχεια ο Μπισμπίκης Θ. επωφελήθηκε και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-7.
Συνθέσεις ομάδων
Φραγκίστα (Β.Παπαδήμος) : Σάλτης Χ., Μακρής, Γερονίκος Π., Περούλας, Λαθύρης, Γερονίκος Χ., Σάλτης Α.(80΄ Γούλας Κ.), Κατσαδούρος, Γούλας Τ., Μπισμπίκης Ι.(65΄ Μπισμπίκης Φ.), Καζάκος Π.
Άγραφα (Δημήτρης Αθανασόπουλος) : Κόκκοτας, Θεοχάρης, Ζωχάκης(79΄ Αθανασόπουλος), Καλύβας Τ., Μπισμπίκης Θ., Ντότσικας, Ράπτης(66΄ Μάρκης), Κόγιας, Κωστούλας(73΄ Λαμπρόπουλος), Γεωργιάδης, Καλύβας Κ.
Διαιτητής : Χρήστος Σταμάτης (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 1ος Βοηθός : Βασίλης Λάμπρου 2ος Βοηθός : Γιώργος Παραστατίδης (ΣΔΠ Φθιώτιδας