Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κεράσοβο-Αίολος 1-3 Καθάρισε ο ... Μανώλης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμμάνουελ Τζόνι που σημείωσε 3 γκολ, ο Αίολος επιβλήθηκε του Κερασόβου με σκορ 3-1, παραμένοντας έτσι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Το ματς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο γήπεδο Κερασοχωρίου και ήταν στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΕ. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους η καθεμία.

Αξιοσημείωτα του αγώνα τα 3 γκολ που πέτυχε ο έγχρωμος  άσος του Αίολου Εμμάνουελ Τζόνι, που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, αν και έχει αγωνιστεί μόλις 3 ματς πρωταθλήματος, η πρώτη του Δημήτρη Σερπάνου με τη φανέλα του Κερασόβου, που συνδυάστηκε μάλιστα με γκολ και το τσουχτερό κρύο που επικράτησε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αυτής. Τη ν ερχόμενη αγωνιστική ο Αίολος υποδέχεται την Φραγκίστα και το Κεράσοβο αγωνίζεται εκτός με τον Άγιο Προκόπιο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
10΄: Ο Σερπάνος επιχείρησε ωραίο γυριστό σουτ από την γραμμή της αντίπαλης περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από την εστία του Κόκκοτου.
11΄: Ο Τζόνι σούταρε από πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή του Κερασόβου, στέλνοντας την μπάλα στην κλειστή γωνία του Τρίκα(0-1).
17΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε γέμισμα, ο Τζόνι, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με ωραίο διαγώνιο σουτ από κοντά και δεξιά σημάδεψε την δεξιά γωνία του Κερασόβου(0-2).
25΄: Ο Ζιάκας μετά από «βόλεϊ» στην περιοχή του Αιόλου, εξ επαφής έπιασε την κεφαλιά, με τον γκολκίπερ του Αιόλου να μπλοκάρει την μπάλα.
31΄: Διαγώνιο σουτ του Σερπάνου από δεξιά κατέληξε άουτ από το δεξί δοκάρι του Αιόλου.
34΄: Σουτ του Σεντή εκτός περιοχής κατέληξε λίγο από το δεξί δοκάρι του Κόκκοτου.
45΄+1΄: Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Σιταρά μέσα στην περιοχή, μετά από υπόδειξη του επόπτη του Στοφόρου. Ο έμπειρος Σερπάνος εκτέλεσε εύστοχα στην δεξιά γωνία του Κόκκοτου(1-2).
Β΄ Μέρος ‘ Οι καλύτερες φάσεις
54΄: Σέντρα του Ράικου Γ., ο Ράικος Ν. προσπάθησε να μπει στην φάση, που στρώθηκε μετά από κόντρα στον Τζόνι με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τρίκα και έκανε το 1-3, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
65΄: Διαγώνιο σουτ του Τζόνι από την γραμμή της μεγάλης περιοχής κατέληξε λίγο άουτ από το τέρμα των γηπεδούχων.
73΄: Ο Τζόνι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά, με τον Τρίκα να αποκρούει.
79΄: Κόρνερ του Κορέντζελου, κεφαλιά του Σιταρά κατέληξε άουτ.
85΄: Σέντρα του Τζόνι από δεξιά, κοντινό σουτ του Δαράβαλη έφυγε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κερασόβου.
91΄: Σουτ του Γώγου από δεξιά απέκρουσε με τα πόδια ο Κόκκοτος και στην συνέχεια σουτ του Σερπάνου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Συνθέσεις Ομάδων
Κεράσοβο (Πάνος Βλάχος): Τρίκας Ν., Βλάχος Γ.(80΄ λ.τρ Ράπτης), Ζιάκας, Λάππας Ι.(Κ-Ε), Ιωάννου(44΄ λ.τρ Ρίζος), Βλάχος Π., Μαντέκας(40΄ λ.τρ Γώγος), Λάππας Ι.(Κ-Β), Σερπάνος, Λάππας Γ., Σεντής
Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Κόκκοτος, Νούλας Ο.(90΄ Ζαχαρόπουλος Α.), Νικολάου, Αζακάς, Σιταράς, Τριανταφυλλόπουλος, Καρατσίκης(46΄ Κορέντζελος), Ράικος Γ.(75΄ Δαράβαλης), Τζόνι, Ράικος Ν., Τσιλίκας
Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΣΔΠ Ευρυτανίας) 1ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος(ΣΔΠ Ευρυτανίας) 2ος Βοηθός: Γρηγόρης Πολυχρόνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)