Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΑ

Καταγγέλλει τα Άγραφα η διοίκηση της Φραγκίστας

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Δυτικής Φραγκίστας καταγγέλλει την ομάδα των Αγράφων για προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον του Προέδρου της Φραγκίστας Αντώνη Κολοκύθα και των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή 29-1.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ                      Δυτική Φραγκίστα, 30-01-2012
ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ
ΔΥΤΙΚΗ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ
                                                             ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Διοίκηση του ανωτέρω Σωματείου σταθμίζοντας προσεκτικά τα γεγονότα που συνέβησαν την Κυριακή 29-01-2012 με την ομάδα των Αγράφων, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, στο γήπεδό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ :
Στην φίλαθλη κοινή γνώμη της Ευρυτανίας :
Την βάρβαρη-άνανδρη-αντιαθλητική και προσχεδιασμένη, όπως φαίνεται, επίθεση ολοκλήρου της ομάδας των Αγράφων (συνοδοί-ποδοσφαιριστές) εναντίον του Προέδρου του Σωματείου μας, αλλά και των ποδοσφαιριστών μας (15 χρονών) με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους, και μετά το νικηφόρο τους αποτέλεσμα !!!
Λέμε σε όλους ότι τέτοια συμπεριφορά είχαμε και στον πρώτο αγώνα μεταξύ μας στο Καρπενήσι, που και τότε τραυματίστηκαν ποδοσφαιριστές μας και που είχαν σαν αποτέλεσμα τη νοσηλεία τους στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Τέτοιες ενέργειες πιστεύουμε ότι δεν βοηθούν το άθλημα, αλλά τουναντίον προσβάλλουν, τόσο την τοπική αθλητική αρχή, όσο και όσους άλλους συμβάλλουν με τις επιχορηγήσεις τους για την αναβάθμισή τους.
Εμείς θα συνεχίσουμε με τους πιτσιρικάδες μας, ώσπου και αυτοί να μεγαλώσουν και στο εξής θα τους προστατεύουμε με κάθε νόμιμο μέσον, έτσι ώστε να μην ξαναζήσουν τέτοιες στιγμές.

Από την Διοίκηση
του Α.Π.Ο.Δ.Φ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ


Α.Ο. ΑΓΡΑΦΩΝ                                                                          Καρπενήσι,
Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ                                                                       31 Ιανουαρίου 2011

                                                               ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Με λύπη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της ομάδας της Δυτικής Φραγκίστας, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Evrytania Sport. Στη συνέχεια  παραθέτουμε την απάντησή μας προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και για να μην αιωρούνται γεγονότα παραπληροφόρησης στο αναγνωστικό κοινό της Ευρυτανίας και όχι μόνο. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε συμπεριφερθήκαμε βάρβαρα, αντιαθλητικά και άνανδρα. Κανένας από τους συνοδούς, τους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας των Αγράφων δεν προκάλεσε επεισόδια (τα γεγονότα μιλούν και μόνα τους και ας καταγγελθούν). Προκλητική, υβριστική και καταδικαστέα ήταν η συμπεριφορά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και κυρίως του προέδρου της ομάδας της Δυτικής Φραγκίστας. Και επειδή θέλουμε να μιλάμε με γεγονότα και όχι με εικασίες, παραθέτουμε τα όσα αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα: ‘’Στο 73’ με υπόδειξη του β’ βοηθού αποβάλλαμε εκτός γηπέδου τον παράγοντα της ομάδας ΑΠΟ ΔΥΤ. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ, Κολοκύθα Αντώνιο διότι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας και απειλώντας τους παίχτες της φιλοξενούμενης ομάδος ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ’’.
Κλείνοντας, να επισημάνουμε πως εμείς θα συνεχίσουμε με αθλητική συμπεριφορά, τιμώντας το ποδοσφαιρικό πνεύμα της Ευρυτανίας και της φανέλας μας όπως άλλωστε κάνουμε στη μέχρι τώρα πορεία μας.

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ