Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εκδήλωση από τους μαθητές των Γυμνασίων & Λυκείου Καρπενησίου Γέφυρες Αγάπης με τους Ομογενείς της Αμερικής - Σημαντική η Προσφορά του Ομογενή μας Γρηγόρη Ζαχαρόπουλου και 2 ακόμη Ευρυτάνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση ‘ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΙV’  τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο κατάμεστο Συνεδριακό κέντρο.
27 μαθητές  (13 από το 1ο Γυμνάσιο, 4 από το 2ο Γυμνάσιο, μια μαθήτρια από το Ειδικό Σχολείο και 9 μαθητές από το Γενικό Λύκειο ) συνεργάστηκαν και ένωσαν τις μουσικές τους ικανότητες με τη βοήθεια της προέδρου του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου, κ. Ελένης Μπακογιάννη, και κατάφεραν να προσφέρουν μια ευχάριστη βραδιά στους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μαθητών και στήριξαν την προσπάθειά τους.


Οι μαθητές τραγούδησαν έντεχνα, λαϊκά, ροκ  και ποπ κομμάτια και με την εκδήλωση αυτή κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 2.000€ το οποίο θα  διατεθεί για την αποπεράτωση των εργασιών του σπιτιού που θα φιλοξενήσει παιδιά από το ‘Χαμόγελο του Παιδιού ’στο Μεγάλο Χωριό το Καλοκαίρι.
Η μεγάλη έκπληξη της  βραδιάς ήταν η σύνδεση μέσω skype με Νέα Υόρκη από όπου ο συμπατριώτης μας, κ. Γρηγόρης Ζαχαρόπουλος, γνωστότερος ως "Αλλιώτικος αντάρτης", πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ευρυτάνων “Παναγία Προυσιώτισσα”και οι και οι επίσης συμπατριώτες μας κ. κ. Θεόδωρος και Χριστόφορος Φίλος  από το Δ.Σ. του Συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής “Το Καρπενήσι”, στήριξαν και επαίνεσαν την προσπάθεια των παιδιών και προσέφεραν το ποσό των 2.500 δολαρίων για τον ίδιο σκοπό προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκόμενους. Την προσπάθεια επίσης στηρίζει και ο κ. Νίκος Πάπας Πρόεδρος του Συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής Φθιώτιδας ‘Θερμοπύλες’.
Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Νικόλαος που αν και όπως δήλωσε συμπαθεί μόνο την παραδοσιακή μουσική, επαίνεσε την προσπάθεια των μαθητών.
Μπράβο στα παιδιά (που ελπίζουν την επόμενη φορά να έχουν και την παρουσία των καθηγητών τους… ) και στο Σύλλογο Γονέων και ένα θερμό ευχαριστώ από όλους εμάς στους κ. Θεόδωρο και Χριστόφορο Φίλο, Νίκο Πάπα και Γρηγόρη Ζαχαρόπουλο που μας συγκίνησαν με την παρέμβασή τους.