Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ένας ξεχωριστός “μυστικός” δείπνος...

Στα γνωστά Ευρυτανικά λημέρια βρέθηκαν και πάλι δύο γνωστοί Ευρυτάνες, που πέρα από τα ήθη τους και πάνω από την πολιτική έχουν – όπως αποδεικνύεται – την αγάπη για τον τόπο καταγωγή τους, αφού δεν υπάρχει καμιά από τις τέσσερις εποχές που να μην τους συναντήσουμε σε κάποιο χωριό ή στους δρόμους του Καρπενησίου.
Μιλάμε για τον Σεραφείμ Λιάπη πολιτευτή της Ν.Δ. και τον πρώην πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ κ. Σπύρο Παπασπύρου, τους οποίους κατέγραψε ο φακός του Ε.Π. με μια ωραία παρέα, σε ένα πραγματικά ξεχωριστό “μυστικό” δείπνο,
όπου ήταν ο Καθηγητής Χρηματοοικονομικού Δικαίου του Πανεπιστήμιου του Μάντσεστερ κ. Αιμίλιος Αυγουλέας, ο Δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος κ. Δημήτρης Παγαδάκης, ο πρώην Πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών Ιταλίας κ. Γκαμπριέλε Λύκος και ο σταθερός φίλος της Ευρ/νίας, γνωστός επιχειρηματίας κ. Αχιλλέας Κυριακόπουλος.
Τους διακόψαμε μια συζήτηση με πάθος και επιχειρήματα για την οικονομική κρίση, αλλά για την εμπλκή τους στα πολιτικά του Νομού, ήταν πραγματικές σφίγγες.  Από τις ερωτήσεις τους, όμως για πρόσωπα και πράγματα διαπιστώσαμε ότι είναι πολύ καλά ενήμεροι, αλλά… και προσανατολισμένοι.  Το συμπέρασμα είναι ότι με τον α’ ή β’ τρόπο θα τους δούμε παρόντες από διαφορετικές, ίσως πολιτικές πλευρές, αλλά ισχυρά!!!