Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Τραγωδία στο Κάτω Ραπτόπουλο 55χρονος πέθανε στο γλέντι βάπτισης - Έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά

Τραγωδία στο Κάτω Ραπτόπουλο Ευρυτανίας. Κατά την διάρκεια γλεντιού, το περασμένο Σάββατο 17 Αυγούστου 2013, στην πλατεία του χωριού ένας 55χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια των παιδιών του, της συζύγου του και των συγχωριανών της γυναίκας του που κατάγεται από το Κάτω Ραπτόπουλο, προδομένος από την καρδιά του.
Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι το πρωί της ίδιας μέρας, τελέστηκε στο χωριό το μνημόσυνο της πεθεράς του εκλιπόντος.

Το πρόβλημα έλλειψης έστω και της στοιχειώδους ιατρικής κάλυψης αποκαλύφθηκε με το συγκεκριμένο σημερινό περιστατικό στην τραγική του διάσταση και οι κάτοικοι έντρομοι εκφράζουν την αγωνία τους για την κατάσταση που παραμένει αμετάβλητη, καθώς κανενός δεν ιδρώνει το αυτί. Είναι κρίμα η Δυτική Ευρυτανία να μένει χωρίς γιατρό και να χάνονται τόσο άδικα συνάνθρωποι μας.

Έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά


Ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή κοντά στο Κάτω Ραπτόπουλο και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο από Λεπιανά προς Γέφυρα Τέμπλας, ένας νεαρός που εργάζονταν στην εκδήλωση του Συλλόγου, έφυγε με το αυτοκίνητό του εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων. Παρότι το αυτοκίνητό του μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ό ίδιος βγήκε από τα συντρίμμια χωρίς μια γρατζουνιά.