Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Στο Καρπενήσι ο Κώστας Μπακογιάννης


Μέχρι της Παναγίας ανακοινώνει και επισήμως την υποψηφιότητά του για το Δήμο Καρπενησίου

Στην ευρυτανική πρωτεύουσα έφτασε τη Τετάρτη, ο Κώστας Μπακογιάννης με την οικογένειά του για μόνιμη πλέον εγκατάσταση μετά την οριστική του απόφαση να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο στον νεοσύστατο Δήμο Καρπενησίου.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο γιος της πρώην Υπουργού Εξωτερικών μετά τις τοποθετήσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας κ. Δημ. Χρυσικού και του Νομάρχη Κώστα Κοντογεώργου, αλλά και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων που βλέπουν θετικά την υποψηφιότητά του, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου μέχρι της Παναγίας αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του, δίνοντας έτσι τέλος στα όποια σενάρια περί του αντιθέτου κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα.
Με βάση πάντα τις ίδιες πηγές, με τον ερχομό του έχει προγραμματίσει μια σειρά επαφών με παλιούς συνεργάτες και φίλους της μητέρας του στο Καρπενήσι και σε άλλα χωριά, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους ποια πρόσωπα θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιό του και πως θα κινηθούν από δω και πέρα για να ισχυροποιήσουν την υποψηφιότητά του.
Επιθυμία του κ. Μπακογιάννη είναι να συμμετάσχουν στο υπερκομματικό ψηφοδέλτιο του ισχυρές προσωπικότητες από όλη την Ευρυτανία και κυρίως άτομα άφθαρτα πολιτικά, που θα έχουν όραμα για τον τόπο και όρεξη για δουλειά προκειμένου να βοηθήσουν στην επίλυση των τόσων προβλημάτων που υπάρχουν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη την στηρίζουν οι περισσότεροι των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας και η συντριπτική πλειοψηφία των νέων του νεοσύστατου Δήμου. «Η προτροπή των νέων και η στήριξή τους, φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου» εκμυστηρεύτηκε σε δικό του άνθρωπο ο κ. Μπακογιάννης.
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη, αναμένονται και εξελίξεις στους άλλους πολιτικούς χώρους καθότι τώρα δημιουργούνται νέα δεδομένα στον Δήμο Καρπενησίου. Η πιθανή υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη που εκ των πραγμάτων είναι ισχυρή δημιουργεί αισιοδοξία στο επιτελείο του, για επικράτηση στις εκλογές αυτές. Όμως ακόμα είναι νωρίς και όλα θα εξαρτηθούν από το όνομα του αντιπάλου του στον Δήμο Καρπενησίου.
Τα γεγονότα τρέχουν και εμείς είμαστε εδώ να τα καταγράφουμε και να σας ενημερώνουμε, έγκυρα και έγκαιρα όπως πάντα.