Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Δοκιμάστηκαν τρεις παίχτες της Μυρίκης από την Ηλιούπολη


Τρεις παίχτες της Μυρίκης δοκιμάστηκαν από την ομάδα της Ηλιούπολης, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην ευρυτανική πρωτεύουσα για το στάδιο της προετοιμασίας της.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις των νεαρών και συμφωνήθηκε να αγωνιστούν και να αξιολογηθούν και από την Ακαδημία Ηλιούπολης.
Τόσο το ΔΣ της Μυρίκης, όσο και οι παίχτες δέχτηκαν την πρόταση αυτή της Ηλιούπολης και τα ανερχόμενα αστέρια θα φτάσουν στην Αθήνα στις 28 Αυγούστου, για το βασικό στάδιο της δοκιμής.
Το ΔΣ του ΑΟ Μυρίκης θέλοντας να ευχαριστήσει την Ηλιούπολη για την πρότασή της αυτή, της απέστειλε επιστολή, την οποία δημοσιεύουμε σήμερα.
Οι παίχτες που δοκιμάστηκαν είναι οι Γκορόγιας, Οικονόμου και Μαυρογόνατος

ΑΟ ΜΥΡΙΚΗΣ
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Μυρίκης αισθάνεται την υποχρέωση να σας εκφράσει τις ευχαριστίες, τόσο του Δ.Σ., όσο και των αθλητών της ομάδας μας, για το γεγονός ότι δώσατε την ευκαιρία σε κάποιους από αυτούς να δοκιμαστούν στην ομάδα σας. Για ένα νομό σαν το δικό σας ο οποίος αν και ποδοσφαιρικά είναι πλούσιος σε ταλέντο παρόλο αυτά έχει περιορισμένες ευκαιρίες, αυτό πραγματικά είναι άξιο συγχαρητηρίων και ελπίζουμε παράδειγμα προς μίμηση.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Κ. Σταθόπουλο Βαλάντη, τέτοιες συμπεριφορές, είμαστε βέβαιοι ότι βοηθούν στην εξύψωση του ποδοσφαίρου και του αθλητικού πνεύματος στο νομό Ευρυτανίας.
Και πάλι σας ευχαριστούμε πολύ
Εκ μέρους του Δ.Σ.