Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Με τον Βαγγέλη Καρφή το ΠΑΣΟΚ στο Καρπενήσι



Ο νυν Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Καρφής θα είναι τελικά ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στον διευρυμένο δήμο Καρπενησίου. Παρότι το όνομα του κ. Καρφή δεν ήταν στην τελευταία λίστα των υποψηφίων που ανακοίνωσε η αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφίων, η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας μετά από πολλές συσκέψεις και διαβουλεύσεις κατέληξε στο πρόσωπο του Βαγγέλη Καρφή ο οποίος είπε ΝΑΙ στην πρόταση που του έγινε. Ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου, είναι βαθύτατος γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθότι έχει υπηρετήσει τα τελευταία 8 χρόνια ως Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου κε των οποίων τα 6 από τη θέση του Αντιδημάρχου.
Πρόκειται για μια πολύ δυναμική προσωπικότητα με πολιτικό ήθος αλλά και με σπουδαίο έργο όλα αυτά τα χρόνια στον Δήμο Καρπενησίου.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πρώτος του στόχος η συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου, που θα συγκροτηθεί από σημαντικές προσωπικότητες του τόπου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας ανεξάρτητος συνδυασμός, ο οποίος θα έχει και την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
Αναλυτικό ρεπορτάζ για την υποψηφιότητα του κ. Καρφή, δηλώσεις από τον ίδιο καθώς και τα πρώτα ονόματα που θα συγκροτήσουν τον συνδυασμό του, στο επόμενο φύλλο μας.