Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΔΟΞΑ – ΑΙΟΛΟΣ 5 -2 Εντυπωσιακό ξεκίνημα με γκολ και θέαμα

Με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο τοπικό μας πρωτάθλημα η Δόξα Ραπτοπούλου. Η ομάδα του Δήμου Ασπροποτάμου πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση, συνέτριψε τον Αίολο, ο οποίος παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε στην συνέχεια να αντισταθεί στις ορέξεις των ποδοσφαιριστών της Δόξας που έδειξαν ότι φέτος στο Ραπτόπουλο, θα περάσουν δύσκολες στιγμές όλες οι ομάδες.
Οι μεταγραφές των Παππά και Γούλα, δυο έμπειρων αλλά και ουσιαστικών ποδοσφαιριστών, που ξέρουν πολύ καλά τα μυστικά της στρογγυλής θεάς, όπως φάνηκε στον αγώνα αυτό, θα δώσουν μεγάλη δυναμική στην Δόξα, η οποία με το καλημέρα έδειξε ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσει.
Ο Αίολος μάλλον προβληματίζει. Η ομάδα του Κώστα Πασσά, τόσο στο παιχνίδι κυπέλλου με το Κεράσοβο, όσο και την περασμένη Κυριακή στο Ραπτόπουλο, παρουσίασε χτυπητές αδυναμίες που θα πρέπει άμεσα να διορθωθούν. Οι παίχτες του Αίολου, παρότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε καθαρά ότι είναι προπονημένοι, εντούτοις δεν έδειξαν χαρακτήρα και την πρέπουσα αγωνιστική πειθαρχεία με αποτέλεσμα να χάσουν με κατεβασμένα τα χέρια από μια ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη του αντιπάλου, όποιος και αν είναι αυτός.
Ο Αίολος ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα καθότι με την συμπλήρωση του 10λεπτου πήρε κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Χ. Τριανταφυλλόπουλου. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 20΄ με τον Λ. Γούλα ισοφάρισαν σε 1-1. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Δόξα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο όμως να μπορεί να δημιουργήσει τον μεγάλο κίνδυνο στα καρέ του Κόκκοτου. Με την λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη, πετυχαίνοντας δυο ακόμη γκολ με τον Λ. Γούλα να κάνει δυο τα δικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του στο 40΄ και 4 λεπτά αργότερα με τον Σ. Γούλα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Με τους γηπεδούχους να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, κύλισαν το πρώτο 20λεπτο της επανάληψης. Στο 65΄ πήρε το όπλο του ο Θ. Γεωργαλής πετυχαίνοντας το 4-1 και δυο λεπτά αργότερα, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το 5-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην μεγάλη νίκη των γηπεδούχων. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Χ. Τριανταφυλλόπουλο του Αίολου να χρίζεται και αυτός για 2η φορά σκόρερ μειώνοντας σε 5-2 για την ομάδα του.
Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα παίζει εκτός έδρας με τα Άγραφα στο Καρπενήσι και ο Αίολος υποδέχεται το Βελούχι.
ΔΟΞΑ: Ν. ΡΕΣΙΤΗΣ, Δ. ΖΗΚΑΣ (74΄ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ), Θ. ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, Λ. ΠΑΠΑΝΤΖΙΜΑΣ (83΄ Λ. ΤΣΙΑΜΗΣ), Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Σ. ΓΟΥΛΑΣ, Λ. ΓΟΥΛΑΣ, Γ. ΝΤΖΙΜΑΣ, Γ. ΠΑΠΠΑΣ, Δ. ΤΥΜΠΑΣ, Θ. ΤΖΙΜΑΣ (68΄ Δ. ΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ).
ΑΙΟΛΟΣ: Θ. ΚΟΚΚΟΤΟΣ, Σ. ΞΑΓΑΡΑΣ, Δ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (46΄ Σ. ΚΑΜΑΡΕΤΣΟΣ), Κ. ΣΙΤΑΡΑΣ, Ι. ΧΑΛΚΙΑΣ, Γ. ΡΑΪΚΟΣ (82΄ Ι. ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ)), Χ. ΚΑΤΣΑΡΗΣ, Ν. ΡΑΪΚΟΣ, Ν. ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ, Ν. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (46΄ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ), Χ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.