Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 4-1 Βαριά ήττα, ο «Γολγοθάς» όμως ξεκινάει την Κυριακή…


Βαριά ήττα γνώρισε ο Απεραντιακός από την ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ με 4-1, ήττα όμως που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης.
Η κατάσταση, όσον αφορά την παραμονή δυσκολεύει, τα περιθώρια στενεύουν και για να επιτευχθεί ο στόχος, χρειάζονται τουλάχιστον 7 νίκες στην συνέχεια. Δύσκολη η αποστολή της ομάδας του Δημήτρη Παναγιώτου, όχι όμως και ακατόρθωτη.
Με τρίποντο στον αγώνα με τους γείτονες την επόμενη αγωνιστική, οι ελπίδες αναπτερώνονται και όλα ξαναμπαίνουν από άλλη βάση. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα, στον αγώνα αυτό, που θεωρείται η αρχή ενός πραγματικού «Γολγοθά», όλα τελειώνουν και μάλιστα πολύ νωρίς.
Στην ΕΛΑΣΣΟΝΑ την περασμένη Κυριακή οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 8΄ έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ του Βάλλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Τσάμη. Ο Απεραντιακός απάντησε άμεσα και με την συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου της αναμέτρησης ο Αρουτίδης, από πλεονεκτική θέση, δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο των γηπεδούχων, που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του επιθετικού της ευρυτανικής ομάδας.
Τρία λεπτά όμως αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη. Στη φάση αυτή ο Μολάς εκτέλεσε φάουλ, ο Λιόλιος έπιασε την κεφαλιά , ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Τζόλας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιάμη γράφοντας το 1-0.
Δεν πρόλαβαν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι και στο 15΄ ο Λιόλιος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0 για την ομάδα, δίνοντας από πολύ νωρίς μεγάλο πλεονέκτημα στους γηπεδούχους για το τρίποντο. Στο 36ο λεπτό ο Μολάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.
Με την λήξη του ημιχρόνου ο ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ είχε μια καλή στιγμή, όμως το σουτ του Κεφαλίδη έφυγε άουτ.
Ο Απεραντιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη, αναζητώντας ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Η πίεση έφερε καρπούς και στο 53΄ο Μπουγατσιάς θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Νούσια, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Παναγιώτου δεν το έβαλε κάτω και στο 72΄, ο Μπουγατσιάς με ωραίο πλασέ μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 76΄ με το Σιαμαντούρα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Στο 80΄ ο ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Θ. Μπισμπίκης, που ανέτρεψε σαν τελευταίος παίκτης τον Κατσαβό έξω από την περιοχή.
Το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο Τζόλας, με την … πλάτη στο 85΄, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Νούσιας, Βάλλας, Ξεφτέρης, Κοτούμπας, Θανάσης, Λιόλιος, Χάμος (80 Κοντοδήμος ), Μολάς (46 Νούσιας Χ), Σιαμαντούρας, Τζόλας, Κατσαβός (85 Κουμπούρας ).
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παναγίωτου): Τσάμης, Μελλησινός (46 Μπουμπούρης ), Τλούπας (80 Μπισμπίκης Δ), Μπισμπίκης Θ, Πανακούλιας, Κεφαλίδης, Αρουτίδης , Θαμνόπουλος, Μπουγατσιάς, Νταβαρίνος Α, Γεωργακόπουλος (85 Νταβαρίνος Β).