Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Βραβείο «Ηλία Καρανίκα» από την Ελληνική Εταιρεία Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας


Τις ευχαριστίες του προς τον βουλευτή Ευρυτανίας, Ιατρό Ηλία Καρανίκα εκφράζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, κ. Ν. Λαλιώτης, με επιστολή του στα ΜΜΕ, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον ευρυτάνα Βουλευτή και επιστήμονα ευχαριστεί για την μεγάλη του προσφορά στην αντιμετώπιση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες, ενώ στην ίδια επιστολή γνωστοποίει την θέσπιση βραβείου καλύτερης επιστημονικής εργασίας, με τον τίτλο «Βραβείο Ηλία Καρανίκα», ένα βραβείο που αντιπροσωπεύει, σύμφωνα με τον κ. Λαλιώτημ αξίες τόσο επιστημονικές όσο και κοινωνικές.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Πρός τον αξιότιμο βουλευτή Ευρυτανίας, κο Ηλία Καρανίκα


Κε Βουλευτά

Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου του Τμήματος Ορθοπαιδικής Παίδων, της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, ως πρόεδρος του τμήματος,
θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μας για την ιδιαίτερα ενεργό και συνεχή συμμετοχή σας στις επιστημονικές εργασίες του τμήματος.
Στο τελευταίο ετήσιο συμπόσιο του τμήματος, στην Καβάλα, τον Μάιο του 2010, το τμήμα μας, σας βράβευσε τόσο για την επιστημονική δραστηριότητα όσο και την συνεχή προσφορά στην αντιμετώπιση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες

Ιδιαίτερα όμως θέλω να σας ευχαριστήσω για την καθιέρωση του βραβείου καλύτερης επιστημονικής εργασίας που φέρει το όνομά σας, με την αντίστοιχη οικονομική ενίσχυση.
Το βραβείο "Ηλίας Καρανίκας¨ αντιπροσωπεύει αξίες τόσο επιστημονικές όσο και κοινωνικές, που πιστεύουμε ότι ο Παιδο-Ορθοπαιδικός επιστημονικός χώρος πάντοτε αντιπροσωπεύει.

Κατά την πρόσφατη κοπή της πίτας του τμήματος, στα γραφεία της ΕΕΧΟΤ, στις 18 Ιανουαρίου, απονεμήθηκε το βραβείο ¨"Ηλίας Καρανίκας", στην ερευνητική εργασία για την δημιουργία της σκολίωσης, στον κ Θ Γουλτίδη και την ομάδα του, υπό τον καθηγητή κ Γ Καπετάνο, από την Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Με την βεβαιότητα ότι θα συνεχίζεται την επιστημονική σας παρουσία στις εργασίες του τμήματος, με την βεβαιότητα ότι βοηθάτε τα ΜΕΓΙΣΤΑ το ανάπηρο παιδί από την κοινοβουλευτική έδρα σας, σας ευχαριστούμε θερμά.

Νικόλαος Λαλιώτης
Επίκουρος Καθηγητής Ορθοπαιδικής Ορθοπαιδικής Παίδων ΑΠΘ
Πρόεδρος του τμήματος Ορθοπαιδικής Παίδων 2010-2011

Θεσσαλονίκη 30-1-2011