Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ο Π. Σκόνδρας νέος Διοικητής Στερεάς Ελλάδας Πυροσβεστικής!!


Νέος Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Περιφερειακών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας ανέλαβε καθήκοντα από 7 Φεβρουαρίου 2011.
Είναι ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Σκόνδρας, που με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, μετατέθηκε από τη Διοίκηση Πυρ/κών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας στην δική μας Περιφέρεια, της οποίας ο μέχρι πρότινος Διοικητής Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Νίκας μετατέθηκε, ως Διοικητής, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής.
Ο νέος Διοικητής έχει καταταγεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το έτος 1982, είναι έγγαμος με ένα τέκνο κατάγεται από το Ευπάλιο Φωκίδας και έχει γεννηθεί στην Πάτρα .
Ως Αξιωματικός έχει υπηρετήσει σε διάφορες Υπηρεσίες των Αθηνών, ως Υποδιοικητής στην Π.Υ. Κέρκυρας, ως Υποδιοικητής στην Π.Υ. Αιγίου, ως Υποδιοικητής στην Π.Υ. Α/Δ Αράξου, ως Υποδιοικητής στην Π.Υ. Σάμου, ως Υποδιοικητής στην Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, ως Διοικητής στην Π.Υ. Καλαβρύτων, ως Διοικητής στην Π.Υ. Λευκάδας , ως Διοικητής στην Π.Υ. Κεφαλλονιάς, ως Διοικητής στον 1ο Π.Σ. Πατρών και στην Δ.Π.Υ. Πατρών.
«Το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων της Περιφερειακής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας θα συνεχίσει με ζήλο και αυταπάρνηση την αποστολή του για την ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας αυτού και του κράτους από τους κινδύνους των πυρκαγιών, θεομηνιών και λοιπών αιτιών» διαβεβαιώνει ο κ. Σκόνδρας.