Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Οι έμποροι του Καρπενησίου έκοψαν την Βασιλόπιτά τους


Παρουσία των αυτοδιοικητικών του τόπου, αλλά και των επιχειρηματιών, εμπόρων και καταστηματαρχών του Καρπενησίου ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα, τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011, στην καφατέρεια «GALLERY” στις 8 το βράδυ.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Καραγιάννης αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, μίλησε για την οικονομική δυσκολία που περνάει το τελευταίο χρόνο η χώρα μας και τόνισε πως όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τις ντόπιες επιχειρήσεις και να ενδυναμώσουν την τοπική οικονομία, καθώς και οι επιχειρηματίες από την πλευρά τους, κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν ακόμα περισσότερο το αγοραστικό κοινό.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Βασίλης Καραμπάς, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Σουλιώτης, Δημήτρης Σταμάτης, Θανάσης Φέγγος και Χρήστος Γενιτσαρόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ταξιάρχης Σκλαπάνης, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου κ. Κώστας Χούπας, ο Πολιτευτής της ΝΔ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Αρβανίτης, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας βρέθηκαν οι κ.κ. Παπαρούπας και Πολύζος, Πρόεδροι Συλλόγων, επιχειρηματίες και αρκετός κόσμος.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, μας δήλωσε: «Ιδιαίτερα σε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για την οικονομία, έχουμε χρέος, έχουμε καθήκον να στηρίξουμε τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε μόνο με λόγια πρέπει να το κάνουμε με πράξεις, πρέπει να το κάνουμε με έργα και αυτός είναι ο στόχος μας τους επόμενους μήνες και στα επόμενα χρόνια».
Στο ερώτημα αν ο δήμος ετοιμάζει ένα καλό πρόγραμμα για να αποσυμφωρηθεί το κέντρο είπε: «Κάνουμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αυτή την στιγμή προγραμματίζουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο εδώ στο Καρπενήσι, την ανάπλαση της πόλης του Καρπενησίου. Το Καρπενήσι έχει πάρα πολλές οικονομικές δυνατότητες ώστε να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα η αγορά και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Οφείλουμε εμείς ως τοπική αυτοδιοίκηση να κάνουμε το καθήκον μας, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την δύσκολη στιγμή»