Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Με τον Δήμαρχο Αγράφων θα συναντηθεί αύριο το Δ.Σ. τη ΕΛΜΕ Ευρυτανίας


Μετά την συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων και των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ενόψει της επικείμενης συγχώνευσης και του κλεισίματος σχολείων από το Υπουργείο Παιδείας, αύριο Πέμπτη 10 Φλεβάρη θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αγράφων Κύριο Δημήτρη Τάτση. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο στο Κερασοχώρι στις 1μ.μ.

Για την συνέντηση αυτή από την ΕΛΜΕ έχει εκδοθεί το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Καρπενήσι 36100
Τηλ: 2237022459
mail: elme.eyr@gmail.com Καρπενήσι 9/2/2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας συνεχίζοντας τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ενόψει της επικείμενης συγχώνευσης και κλεισίματος σχολείων από το Υπουργείο Παιδείας, συναντάται την Πέμπτη 10 Φλεβάρη με τον Δήμαρχο Αγράφων Κύριο Δημήτρη Τάτση. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο στο Κερασοχώρι στις 1μ.μ.
Καλούμε όλους τους Συναδέλφους που δουλεύουν στα σχολεία του Δήμου Αγράφων να παραβρεθούν στη συνάντηση αυτή. Καλούμε επίσης τους συναδέλφους Διευθυντές των σχολείων της περιοχής να διευκολύνουν τους συναδέλφους με την απαραίτητη τροποποίηση του προγράμματος ώστε να είναι εφικτή η μετάβαση αυτών που θέλουν να παραβρεθούν.
Κανένα κλειστό σχολείο στην Ευρυτανία και ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η δική σας που η προσφορά του σχολείου στην τοπική κοινωνία είναι από παιδαγωγικής αλλά και από κοινωνικής πλευράς, μοναδική και αναντικατάστατη.

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Μαστροκώστας Κώστας Φωτεινή Πανοπούλου