Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΠΑΡΟΥΣΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η χειμερινή εκδήλωση του Συλλόγου των απανταχού Παπαρουσιωτών Ευρυτανίας στις 23 Ιανουαρίου στο Πάρκο Ειρήνης στο Καματερό, το υποδειγματικό επίπεδο ποιότητας της οποίας χαρακτηρίστηκε για άλλη μια φορά ως μέτρο σύγκρισης για τις εκδηλώσεις όλων των Συλλόγων. Η μοναδική θέα της Αθήνας από ψηλά υπό τον ήχο παραδοσιακών μελωδιών έδωσαν στους παρευρισκόμενους την αίσθηση ότι βρίσκονται σε κάποια βουνοκορφή της Ευρυτανίας.
Την εκδήλωση άνοιξε από μικροφώνου ο ταμίας του Συλλόγου Στέφανος Σουλδάτος, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και παρουσιάζοντας λίγα στοιχεία για την ιστορία και τον πολιτισμό της Ευρυτανίας από την αρχαιότητα ως σήμερα.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Βλασόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη διατήρησης του πολιτισμού της Ευρυτανίας στο παρόν και το μέλλον και έθεσε ως πρωταρχικό μέλημα του Συλλόγου την ανάδειξη των μνημείων του χωριού και την προβολή του χωριού προς κάθε κατεύθυνση.
Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται υγεία και ευτυχία για τη νέα χρονιά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι στο Παπαρούσι, με προτεινόμενη προς έγκριση ημερομηνία την 20η Αυγούστου! Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.paparousi.gr.