Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Άγιος Προκόπιος-Αίολος 1-2 Στο κόλπο ο Αίολος


Στο κόλπο της πρόκρισης στην τετράδα μπήκε ο Αίολος μετά την μεγάλη του νίκη επί του Αγίου Προκοπίου στην Παλαιοκατούνα. Οι Καρπενησιώτες, πιο έξυπνα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και πιο αποφασιστικοί, πήραν χρυσό τρίποντο φτάνοντας έτσι στους 18 βαθμούς και πιο κοντά στον στόχο τους που είναι η πρόκριση στα …
Από την άλλη μεριά ο Άγιος Προκόπιος πολύ καλύτερος από το προηγούμενο παιχνίδι με την Κρέντη, πάλεψε το ματς και στο τέλος έχασε και την ισοπαλία καθότι η τύχη του γύρισε την πλάτη σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 90΄, με την μπάλα να σταματάει δυο φορές στα δοκάρια του Λάππα.

Το θέμα είναι ότι τώρα η ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου, που σκόραρε και σε αυτό το παιχνίδι, για να προκριθεί στην τετράδα, χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό και αυτόν θα πρέπει να τον αναζητήσει στα δυο τελευταία παιχνίδια.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν καλή ευκαιρία μόλις στο 5΄ με τον Τσέκα να στέλνει από καλή θέση την μπάλα πάνω από το τέρμα του Αίολου.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Αζακά στο 9΄ να χάνει μοναδική ευκαιρία μόνος απέναντι στον Κόκκοτα.
Στο 12΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεραυνό του Μπούκα που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στο 27΄ ο τερματοφύλακας το Αίολου έδιωξε σε κόρνερ το καλοχτυπημένο φάουλ του Πλακιά.
Στο 44΄ μετά από νέα εκτέλεση φάουλ του Πλακιά ο Αναστασόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Με το σκορ αυτό οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Τσέκας χάνει μοναδική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα άουτ από καλή θέση.
Σουτ του Κατσαρή για τον Αίολο στο 61΄έφυγε λίγο άουτ, όπως και το σουτ του Ν. Ράϊκου στο 65΄.
Στο 66΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ 67΄ με τον Σιαλμά, να πλασάρει ιδανικά τον Κόκοτα κάνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-1 για τον Αίολο.
Στο 80΄ο Λάππας, που χόλωνε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έδιωξε εντυπωσιακά κόρνερ το Φάουλ του Αναστασόπουλου..
Στο 85΄ αποβλήθηκε ο προπονητής του Αίολου Νίκος Τριανταφυλλόπουλος από τον διαιτητή του αγώνα για διαμαρτυρία και στο 89΄, ο κ. Τσιόρτος απέβαλλε με κόκκινη τον Μπούκα, γιατί ο ποδοσφαιριστής του Αίολου, όπως φαίνεται στο Φ.Α. είπε στον Αναστασόπουλο «πόσα του δώσατε;».
Στο 90΄ χάθηκε σπάνια ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν το ματς, με την μπάλα να σταματά δυο φορές στα δοκάρια του Λάππα, στερώντας έτσι από τον Αστέρα τον βαθμό της ισοπαλίας.
Συνθέσεις
Άγιος Προκόπιος : Αλ. Κόκκοτας, Τσάκνης, Πλακιάς, Γκούρλιας., Νταλαφούρας, Λαθύρης Δ.(72΄ Λαθύρης Ι.), Αναστασόπουλος, Παρούτσας, Τσέκας(56΄ Κονδύλης), Τσίπρας, Σκύπι
Αίολος : Λάππας, Ζαχαρόπουλος, Ράικος Γ., Σιταράς, Ξαγάρας, Νάσιος, Σιαλμάς(80΄ Λιάγκος Ι.), Αζακάς(65΄ Κορέντζελος), Μπούκας Κ., Ράικος Ν., Κατσαρής(88΄ Καλτσής)
Καλός ο Διαιτητής ΚΤσιόρτος από τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας