Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Περιφερειακός Αγώνας Προαγωνιστικής Νοτίου Ελλάδος Αλπικού Σκι στον Παρνασσό.

Την περασμένη Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 πραγματοποιήθηκε στον Παρνασσό στην τοποθεσία Φτερόλακα, ο Περιφερειακός Αγώνας Προαγωνιστικής Νοτίου Ελλάδος. Ο Ε.Ο.Σ Αθηνών για άλλη μία φορά με σύμμαχο τον καλό καιρό, οργάνωσε άψογα μία γιορτή για τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι πήραν το βάπτισμα του πυρός. Μετάλλια και διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά, τα οποία αποχώρησαν γεμάτα ενθουσιασμό, αλλά και όνειρα για το μέλλον. Πρόκειται για την τελευταία διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας στις κατηγορίες των παιδιών στα πλαίσια του Ελληνικού πρωταθλήματος, για την χειμερινή περίοδο 2010 - 2011.

Ο Ε.Ο.Σ Καρπενησίου συμμετείχε με πέντε αθλητές. Τρία παιδιά γεννηθέντα  το 2000, Πασπαλάρης Βασίλης, Κουρκούνης Μάρκος, Τασιούλη Ειρήνη και δύο παιδιά γεννηθέντα το 2001 Τσιάμης Δημήτρης και Διώτη Δανάη. Την αποστολή συνόδευσαν η προπονήτρια Γουβιανάκη Άννυ και ο αρχηγός Τσιάμης Θανάσης.
Πιο συγκεκριμένα στην ηλικία των γεννηθέντων του 2000, ο Πασπαλάρης Βασίλης κατέλαβε την 21η θέση και η Τασιούλη Ειρήνη την 12η θέση. Αντίστοιχα στην ηλικία των γεννηθέντων του 2001 ο Τσιάμης Δημήτρης κατέλαβε την 14η θέση και η Διώτη Δανάη την 11η θέση.   
 Τέλος την Κυριακή 3/4/2011 ο ΕΟΣ Καρπενησίου θα διοργανώσει στο χιονοδρομικό κέντρο τον καθιερωμένο τοπικό αγώνα  χιονοδρομίας με ανοιχτή συμμετοχή για όλους τους φίλους της χιονοδρομίας και για όλες τις ηλικίες.