Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΕΝΩΣΗ – ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 3-1 Οι αντίπαλοι δεν ήταν 11…


Δεν τα κατέφερε ο Απεραντιακός και γνώρισε την ήττα από την Ένωση Σπερχειάδας με 3-1 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής.
Βασική αιτία της ήττας για την ευρυτανική ομάδα, η διαιτησία του Ανδρονικίδη, που μοίρασε την πίτα όπως αυτός ήθελε, δημιουργώντας τεράστια και δικαιολογημένα παράπονα στους φιλοξενούμενους.
Σε ένα δυνατό παιχνίδι γεμάτο ένταση και με τέσσερα συνολικά τέρματα, κερδισμένη ήταν η ομάδα της Φθιώτιδας που κατάφερε να «ανασάνει» βαθμολογικά και να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία την παραμονή της στην Δ’ Εθνική.
Παρά το γεγονός ότι ο Απεραντιακός κατάφερε να κάνει το 0-1 με τον Γεωργακόπουλο, το ανύπαρκτο πέναλτι του Ψυχογιού στο 30΄ και το γκολ του Ζάρα στο 45΄ έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι και η Ένωση προηγήθηκε με 2-1 στο ημίχρονο.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε για την Ένωση στο 70΄ ο Μπέσσας, δίνοντας τέλος στις ελπίδες του Απεεραντιακού για παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννιά παίκτες λόγω των αποβολών – με δεύτερη κίτρινη κάρτα – των Βέλλιου και Παπαϊωάννου στο 84’ και το 89’ αντίστοιχα.
Πλέον η Ένωση Σπερχειάδας-Μακρακώμης είναι στη 10η θέση με 25 βαθμούς, ενώ ο Απεραντιακός δείχνει καταδικασμένος στους 18 βαθμούς και την προτελευταία θέση του πρωταθλήματος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΝΩΣΗ: Κοκονδίνης, Αλεξίου, Τσιλίκας, Ζάρας, Παπαϊωάννου, Βέλλιος, Τσαμαδιάς (86’ Καλύβας), Χουλιάρας, Ψυχογιός, Κουτσούμπας (60’ Ζαροδήμος), Ντεμίρης (67’ Μπέσας)
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσάμης, Τλούπας, Θαμνόπουλος, Κατσικάς, Μπισμπίκης, Μπουγατζιάς (66’ Αρουτίδης), Λεπτάκης (77’ Μπουμπουρής), Κεφαλίδης (60’ Ζήσιμος), Νταβαρίνος, Γεωργακόπουλος, Πανακούλιας