Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΚΡΕΝΤΗ – ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 2-0 - Ασταμάτητη και ωραία - Υπέκυψε στους πρωτοπόρους και ο Άγιος Προκόπιος

 Ασταμάτητη, κάνοντας το 5 στα 5, συνεχίζει η Κρέντη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικεί με τα Άγραφα. Οι γηπεδούχοι, κατέβηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς 6 βασικά τους στελέχη καθότι για διαφορετικού λόγους απουσίαζαν, οι Κ. Αρκουμάνης, Β. Γεωργούλας, Γ. Βούρτσας, Π. Λιάγκος, Β. Μπύρος, και φυσικά ο τερματοφύλακας Απ. Ντάλλας, που εξέτισε την ποινή της 1ης αγωνιστικής.
Το συγκρότημα του Γ. Χρυσαφόπουλου, που κοουτσάρισε άψογα για 2ο συνεχή αγώνα ο Δημήτρης Τσιγαρίδας, έφτασε με πολύ  κόπο στην νίκη, προσθέτοντας έτσι ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παρότι κατέβηκαν κομπλέ στην αναμέτρηση, πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν καθότι δεν δημιούργησαν τις μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία
του Κουτούμπα, που όταν χρειάστηκε όμως ήταν σε πλήρη ετοιμότητα. Η Κρέντη που σφράγισε την νίκη της στις καθυστερήσεις, έπαιξε κατά διαστήματα καλή μπάλα και θα μπορούσε να τελειώσει το ματς πολύ νωρίτερα, αφού έχασε  3-4 κλασικές ευκαιρίες, ενώ τρεις φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, ενώ η νίκη πανηγυρίστηκε έντονα από παίχτες και Διοίκηση, στοιχείο που δείχνει ότι στην  ομάδα της Κρέντης φέτος υπάρχει πολύ καλό κλίμα.
Σπουδαίο παιχνίδι από τον Νίκο Βούρτσα, που έπαιξε εκπληκτικά πάνω στον έμπειρο Πάτρου, ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας του. Μεγάλη μπάλα από τους Μπαϊκούση και Γούλα, ενώ πολύ καλά πήγαν από τους γηπεδούχους και οι Χρυσαφόπουλος, Ε. Μάκκας και Κ. Μάκκας.
Διακρίθηκαν από τον Άγιο Προκόπιο οι Πάτρου, Πλακιάς και ο τερματοφύλακας Γ. Λαθύρης που σε ένα ακόμη παιχνίδι πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
11΄ Σουτ του Τσάκνη άουτ
13΄ Σουτ του Κ. Μάκκα απέκρουσε ο Λαθύρης
16’ Κεφαλιά Πάτρου άουτ
24΄ Μετά από φάουλ του Πλακιά, ο Τσίπρας δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
27΄ Δυνατό σουτ του Ε. Μάκκα απέκρουσε ο Γ. Λαθύρης
33’  Σουτ Μπαϊκούση άουτ
37΄ Πλασέ Λ. Γούλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω
39΄ Κόρνερ Χρυσαφόπουλου, κεφαλιά Ν. Βούρτσα 1-0
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
57΄ Δοκάρι Μπαϊκούση από κοντά και στην συνέχεια ο τερματοφύλακας έδιωξε κόρνερ
62΄Ο Παρούτσας από κοντά πάνω στον Κουτούμπα
66΄Κεφαλιά Κρασιά άουτ
85΄ Διπλή ευκαιρία με τον Λ. Γούλα
89΄ Φάουλ Κ. Χρυσαφόπουλου, κεφαλιά Ε. Μάκκα οριζόντιο δοκάρι.
93΄ Ο Β. Μάκκας από κοντά 2-0.  
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΡΕΝΤΗ: Π. ΚΟΥΤΟΥΜΠΑΣ, Ε. ΜΠΥΡΟΣ, Σ. ΤΣΕΤΣΟΣ (46΄ ΑΘ.  ΝΤΑΛΛΑΣ), Ι. ΝΤΑΛΛΑΣ, Ι. ΜΠΑΪΚΟΥΣΗΣ, Ε. ΜΑΚΚΑΣ, Κ. ΜΑΚΚΑΣ, Α. ΤΣΑΚΝΗΣ (92΄ Α.  ΦΟΥΚΑΣ), Ν. ΒΟΥΡΤΣΑΣ, Λ. ΓΟΥΛΑΣ (94΄ Ν. ΝΤΑΛΛΑΣ), Κ. ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ: Γ. ΛΑΘΥΡΗΣ, Ι. ΤΣΑΚΝΗΣ, Π. ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ, Γ. ΝΤΑΛΑΦΟΥΡΑΣ, Π. ΠΛΑΚΙΑΣ, Ρ. ΠΑΤΡΟΥ, Σ. ΚΡΑΣΙΑΣ, Θ. ΤΣΙΠΡΑΣ, Χ. ΠΑΡΟΥΤΣΑΣ, Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ.