Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ραπτόπουλο-Απεραντιακός 3-1 Η δόξα και το τρίποντο στους γηπεδούχους

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Δόξα, επικρατώντας στο γήπεδό της του Απεραντιακού με σκορ 3-1, επιστρέφοντας έτσι με πανηγυρικό τρόπο στις επιτυχίες.
Το συγκρότημα του Γιώργου Παπαδήμου, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με συνεχή αντεπίθεση, γύρισε το ματς και στο τέλος πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Ο Απεραντιακός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Άκη Ανδρεάκη, έχασε μεγάλες ευκαιρίες να ξαναπάρει το προβάδισμα με τον Κωστή, όμως δεν κατάφερε να πάρει τίποτε από αυτόν τον αγώνα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί αρκετά από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η παρουσία του Δημήτρη Βελεάτη και των μελών του Δ.Σ. δεν έφερε γούρι στους φιλοξενούμενους, ενώ αντιθέτως η παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου Λάμπρου Τστιτσάνη, παλιού διοικητικού ηγέτη της ομάδας του πρώην Δήμου Ασπροποτάμου, αποδείχτηκε γούρικη καθότι συνδυάστηκε με νίκη η οποία και πανηγυρίστηκε έξαλλα. 
Μεγάλη μπάλα για ένα ακόμη αγώνα από τον Τύμπα, που μετέτρεψε σε γκολ το αμφισβητούμενο από τους φιλοξενούμενους πέναλτι των γηπεδούχων και πολλή καλή απόδοση από τους Παππά και Ρεσίτη.
Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ο ακούραστος Άκης Ανδρεάκης και οι Κατσίκης , Κονιαβίτης.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις

10΄: Σέντρα Αζούκη από δεξιά, γύρισμα προς τα πίσω με το κεφάλι του Ηλιάδη προ του Τσιαμάγκα κατέληξε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λιάγκου.
26΄: Μπαλιά του Κονιαβίτη στον Ανδρεάκη, ο οποίος από δύσκολη θέση πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα στην γωνία του Ρεσίτη (0-1).
36΄: Σέντρα του Τύμπα από δεξιά, ο Κατσιάδας πετάχτηκε στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας και με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Λιάγκου, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
38΄: Σουτ του Κωστή λίγο έξω από την περιοχή κόντραρε στα σώματα και κατέληξε σε κόρνερ.
41΄: Σέντρα του Ανδρεάκη από δεξιά, ο Κωστής απόφυγε δυο αντιπάλους του μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε έξω από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
42΄: Από λάθος του Παππά, ο Καντούνης τροφοδότησε κάθετα τον Κωστή, ο οποίος μόνος απέναντι στον Ρεσίτη σούταρε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τελευταίου.
44΄: Ο Τσιαμάγκας με καταπληκτική ενέργεια έφυγε προς το αντίπαλο τέρμα και κέρδισε πέναλτι από τον Λιάγκο μέσα στην περιοχή και δεξιά. Ο γκολκίπερ του Απεραντιακού δέχτηκε την κίτρινη κάρτα.
45΄: Ο Τύμπας εκτελεί στην αριστερή γωνία του Απεραντιακού(2-1).
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
60΄: Χτύπημα φάουλ του Ανδρεάκη έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Παππάς.
67΄: Σέντρα-σουτ του Γούλα από αριστερά έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
69΄: Ο Καντούνης έκανε κεφαλιά προς τα πίσω, ο Τσιαμάγκας επωφελήθηκε και με σουτ από πλάγια αριστερά μόνος απέναντι στον Λιάγκο έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του τελευταίου (3-1).
79΄: Σουτ του Τσιαμάγκα εκτός περιοχής μάζεψε με διπλή προσπάθεια ο Λιάγκος.
82΄: Σέντρα του Ανδρεάκη, κεφαλιά του Σκοτίδα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.
87΄: Πλάγιο του Κωστή από αριστερά, κεφαλιά του Κώτσια μάζεψε ο Ρεσίτης.
88΄: Σέντρα του Κουτσοθανάση Β. από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Κώτσια, που σούταρε έξω από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
89΄: Χτύπημα φάουλ του Ηλιάδη από το ύψος του κέντρου έδιωξε ο Ρεσίτης με υπερένταση.
91΄: Ο Ντζίμας Γ. επωφελήθηκε από τις κόντρες και μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε σε θέση τετ α τετ, ο Λιάγκος έδιωξε απέκρουσε και στην συνέχεια απομάκρυνε ο Κουτσοθανάσης Κ.
Συνθέσεις Ομάδων
Ραπτόπουλο (Γιώργος Παπαδήμος) : Ρεσίτης, Τσιάμης, Γεωργαλής Β., Αζούκης (79΄ Παπαδήμος Ευάγγ.), Ντζίμας Θ., Τσιαμάγκας(91΄ Κοτούλας), Κατσιάδας (89΄ Παπαδήμος Ευστρ.), Ντζίμας Γ., Παππάς, Τύμπας, Μπαστάνης Θ. (Ν)
Απεραντιακός (Κώστας Πασσάς) : Λιάγκος, Γούλας, Σκοτίδας, Καντούνης (71΄ Γιαννής), Κουτσοθανάσης Κ., Κωστής, Καμαρέτσος (80΄ Κουτσοθανάσης Β.), Ηλιάδης, Κατσίκης (46΄ Κώτσιας), Κονιαβίτης, Ανδρεάκης
Διαιτητής : Κώστας Τσιορτός (ΣΔΠ Φθιώτιδας) 1ος Βοηθός : Βασίλης Λάμπρου 2ος Βοηθός : Γρ.Πολυχρόνης (ΣΔΠ Ευρ/νίας)