Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Άγραφα-Φραγκίστα 7-0 !!! “ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ” 7 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΧΑΤ- ΡΙΚ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ

Η Φραγκίστα ήταν το επόμενο «θύμα» του ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ στην ξέφρενη πορεία που πραγματοποιεί στο τοπικό μας πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου, μετά την εκκωφαντική νίκη του επί του Κερασόβου την περασμένη αγωνιστική με 9-0, αυτή τη φορά «φιλοδώρησε» με 7 γκολ την νεοφώτιστη Φραγκίστα, που γνώρισε μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της.
Οι γηπεδούχοι, παίζον τας εκπληκτική μπάλα στο πρώτο ημιχρόνιο, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Βασίλη Παπαδήμου, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε κανένα σημείο του αγώνα, εκφράζοντας ωστόσο πολλά παράπονα για την διαιτησία.
Το γεγονός ότι τα Άγραφα ξεκίνησαν τον αγώνα  με γκολ από τα αποδυτήρια και ότι οι φιλοξενούμενοι από πολύ νωρίς «έχασαν» δυο πολύ καλούς παίχτες λόγω τραυματισμού, ήταν δυο βασικά στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. 
Αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ,το χατ-ρικ του Τάσου Κωστούλα, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 10 γκολ στο ενεργητικό του και η χρησιμοποίηση πολλών πιτσιρικάδων και από την πλευρά των Αγράφων  (Η Φραγκίστα ήδη παίζει όλο με μικρούς), που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Την ερχόμενη αγωνιστική τα Άγραφα υποδέχονται την Δόξα Ραπτοπούλου και η Φραγκίστα τον Αίολο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Ωραία μακρινή κάθετη μπαλιά του Γεωργιάδη, ο Κωστούλας σούταρε μέσα από την περιοχή στην αριστερή γωνία του Σάλτη (1-0).
9΄: Σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά, πλασέ του Κωστούλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Φραγκίστας.
11΄: Ψηλή μπαλιά του Ντότσικα στον Κωστούλα, που με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
17΄: Σέντρα του Κωστούλα από αριστερά, κοντινό σουτ του Καλύβα έδιωξε τα πόδια σε κόρνερ ο Σάλτης στην αριστερή του γωνία.
24΄: Ο Θεοχάρης μετά από ωραία κούρσα του από πλάγια αριστερά πλάσαρε στην αριστερή γωνία των φιλοξενούμενων και διαμόρφωσε το 3-0.
27΄: Μπαλιά του Μπισμπίκη Θ. στον Κωστούλα, ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά σε θέση τετ α τετ πλάσαρε, ο Σάλτης απέκρουσε και στην επαναφορά ο ίδιος παίχτης σε άδειο τέρμα έκανε το 4-0.
35΄: Ο Γεωργιάδης επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ-γέμισμα από πλάγια δεξιά, ο γκολκίπερ της Φραγκίστας έκανε κακή εκτίμηση της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του (5-0).
42΄: Μπαλιά του Κωστούλα στον Κόγια, το πλασέ του οποίου σε θέση τετ α τετ απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Σάλτης.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
49΄: Ο Κωστούλας μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Φραγκίστας.
54΄: Ο Γεωργιάδης σούταρε από δεξιά μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του, σημαδεύοντας την γωνία(την δεξιά) του Σάλτη, κάνοντας το 6-0.
57΄ : Ο Γεωργιάδης ανατράπηκε από τον Περούλα μέσα στην περιοχή. Εκτέλεσε εύστοχα ο Καλύβας στην δεξιά γωνία του Σάλτη (7-0).
71΄: Μακρινό σουτ του Κόγια έφυγε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
Συνθέσεις Ομάδων
Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου) : Κόκκοτας, Ράπτης (46΄ Σιταράς), Σβερώνης (65΄ Μάρκης), Τσιγαρίδας (52΄ Αθανασόπουλος), Μπισμπίκης Θ., Γεωργιάδης, Θεοχάρης, Ντότσικας, Κωστούλας, Καλύβας Κ., Κόγιας
Φραγκίστα (Βασίλης Παπαδήμος) : Σάλτης Χ., Μακρής (83΄ Μπισμπίκης Φ.), Λαθύρης (58΄ λ.τρ Σάλτης Α.), Περούλας Γ., Καζάκος Γ., Κακαβίτσας Β., Μπισμπίκης Ι. (15΄ λ.τρ Κακαβίτσας Γ.), Κατσαδούρος, Γούλας Τ., Γερονίκος, Καζάκος Π.
Διαιτητής : Βαγγέλης Λαθύρης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)1ος Βοηθός : Κωνσταντίνα Μπουμπουρή, 2ος Βοηθός : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)