Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μουζάκι-ΑΠΟΚ Βελούχι 1-4 - Ομαδάρα με τα όλα της

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε στο Καρπενήσι η ομαδάρα του Παύλου Σερμπέση που σκόρπισε στα 4 σημεία του ορίζοντα το Μουζάκι στο γήπεδο του. Οι Καρπενησιώτες παίζοντας κατά διαστήματα μεγάλη μπάλα και έχοντας σε τρομερή μέρα τους Κατσαδούρο, Μπακαλίδη και Πασσά, επικράτησε με το επιβλητικό 4-1, επί ενός αντιπάλου που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντισταθεί στις ορέξεις των φιλοξενούμενων. Το Βελούχι με την νίκη του αυτή  έφτασε στους 7 βαθμούς και στην 6η θέση και ατενίζει το μέλλον με άλλο αέρα παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτό τον μαραθώνιο.
Την επόμενη αγωνιστική το Βελούχι, υποδέχεται τον ΑΟ Καρδίτσας σε ένα ματς που θα ψάξει και πάλι την νίκη έτσι ώστε να ανεβεί και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ 
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
9΄: Ο Γεωργακόπουλος πάσαρε στον Μπακαλίδη, το ωραίο σουτ του οποίου λίγο έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σαπουνάκη.
14΄: Πάσα του Κανιούρα στον Υφαντή, ο οποίος σούταρε από μακριά ψηλά άουτ.
19΄: Ωραία κάθετη πάσα του Μπακαλίδη στον Κουτσουπιά, ο οποίος σέντραρε από αριστερά, ο Πασσάς ερχόμενος σαν τρέιλερ από πίσω πλάσαρε αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και στην επαναφορά με πλασέ στο κενό τέρμα άνοιξε το σκορ (0-1).
26΄: Μακρινό σουτ του Υφαντή έφυγε έξω από το αριστερό «Γ» του Ρεσίτη.
28΄: Σέντρα του Μπόνια, ο Γεωργακόπουλος με όμορφη κεφαλιά-πάσα τροφοδότησε τον Μπακαλίδη, ο οποίος πετάχτηκε σε καλή θέση ανενόχλητος και πρόλαβε στην έξοδο τον Σαπουνάκη, σημαδεύοντας με κεφαλιά την αριστερή γωνία του τελευταίου (0-2).
34΄: Πάσα του Κεχαγιά στον Καραμήτσο, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρεσίτη.
37΄: Κόρνερ του Ευθυμίου από δεξιά, σουτ του Κίσσα κόντραρε και κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
39΄: Σουτ του Καραμήτσου εκτός περιοχής μπλόκαρε ο Ρεσίτης στην αριστερή του γωνία.
40΄: Σέντρα του Μπακαλίδη από δεξιά, ο Γεωργακόπουλος υπό την νέα έξοδο του Σαπουνάκη με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία της ΑΕΜ.
42΄: Σέντρα του Πασσά από δεξιά, ο Γεωργακόπουλος έστρωσε στον Κατσαδούρο, ο οποίος σούταρε, με τον Σαπουνάκη να μπλοκάρει.
45΄: Χτύπημα φάουλ του Ζαλοκώστα από το κέντρο και δεξιά, σουτ του Γεωργακόπουλου μάζεψε στην δεξιά του γωνία ο γκολκίπερ της ΑΕΜ.
45΄+2΄: Ο Μπακαλίδης με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση σημαδεύει την αριστερή γωνία του Σαπουνάκη και κάνει το 0-3.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις46΄: Πάσα του Κουτσουπιά στον Μπακαλίδη, ο οποίος έκανε την επέλαση και το σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Σαπουνάκης στην γωνία του.
62΄: Ο Κανιούρας ανατράπηκε εντός περιοχής και αριστερά από τον Ζαλοκώστα. Ο κ. Μπούμπας υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Μουρκάκης εκτέλεσε εύστοχα στην αριστερή γωνία του Βελουχίου (1-3).
64΄: Μπαλιά του Κεχαγιά στον Κανιούρα, ο οποίος ε θέση τετ α τετ πλάσαρε, με τον Ρεσίτη να αποκρούει σωτήρια, βγαίνοντας έγκαιρα από το τέρμα του.
72΄: Πανέμορφη προσπάθεια και σουτ του Γεωργακόπουλου, το πλασέ του οποου μπλοκαρίστηκε από τον Σαπουνάκη.
85΄: Εντυπωσιακό σλάλομ του Γεωργακόπουλου, ο οποίος από αριστερά απόφυγε όποιον βρήκε μπροστά του πάσαρε στον Κατσαδούρο, που με υπέροχο σουτ ελάχιστα έξω από την περιοχή σημάδεψε την δεξιά γωνία του Σαπουνάκη, κάνοντας το 1-4.
92΄: Σουτ του Κίσσα έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Ρεσίτης στην αριστερή του γωνία.
Συνθέσεις Ομάδων
Μουζάκι
(Παναγιώτης Ταμπάκος): Σαπουνάκης, Σίμος, Ευθυμίου, Μουρκάκης, Ρόμπος, Πατούκας(32΄ Κίσσας), Κεχαγιάς, Καραμήτσος, Κανιούρας, Υφαντής (74΄ Χαΐντούτης), Τζάνης (69΄ Φλιούκας)
ΑΠΟΚ (Παύλος Σερμπέσης): Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Ζαλοκώστας, Μπόνιας (71΄ Φλωράκης), Ντουφεκιάς, Κατσαδούρος, Μπακαλίδης (88΄ Κουρλός), Γεωργακόπουλος, Κουτσουπιάς (83΄ Γενιτσαρόπουλος Α.)
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπούμπας (ΣΔΠ Ηπείρου) 1ος Βοηθός: Γιώργος Γεωργάκης (ΣΔΠ Ηπείρου) 2ος Βοηθός: Αλεξάνδρα Ράπτη (ΣΔΠ Ηπείρου)