Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Απεραντιακός-Άγιος Προκόπιος 3-1 - Άνετη επικράτηση με ωραία μπάλα

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο ο Απεραντιακός, επικρατώντας εντός έδρας του Αγίου Προκοπίου με 3-1.
Η ομάδα του Κώστα Πασσά έφτασε σχετικά άνετα στην νίκη επί ενός αντιπάλου που δεν έδειξε ικανός να πάρει θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα για να καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη. Η πίεση που άσκησαν στα καρέ του Κολοκώτσιου έφερε καρπούς και πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, όλα σχεδόν είχαν τελειώσει καθότι οι γηπεδούχοι με γκολ των Κατσιάδα και Ηλιάδη βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν σχετικά αργά μειώνοντας στο 77΄ με τον πολύ καλό Κρασιά σε 2-1, όμως ένα λεπτό αργότερα δέχτηκαν και 3ο  τέρμα και εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Κορυφαίος για τους νικητές ο Ηλιάδης και πολύ καλοί οι Κονιαβίτης και Ανδρεάκης. Σε ένα ακόμη ματς πολύ καλή απόδοση είχε ο Πάτρου και τον ακολούθησε ο Κρασιάς.
Την επόμενη αγωνιστική ο Απεραντιακός αγωνίζεται με τα Άγραφα και ο Άγιος Προκόπιος υποδέχεται στην Παλαιοκατούνα την Δόξα Ραπτοπούλου.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Χτύπημα κόρνερ του Πλακιά από δεξιά, προβολή του Κρασιά από κοντά κατέληξε άουτ.
8΄: Ο Κατσιάδας με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του Αγίου Προκοποίου πλάσαρε τον Κολοκώτσιο, ο οποίος βρήκε λίγο την μπάλα, αλλά δεν κατέφερε να αποσοβήσει το γκολ με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία(1-0).
26΄: Σέντρα του Σκεπετάρη από δεξιά, κοντινό σουτ του Ηλιάδη κατέληξε στην δεξιά γωνία του Κολοκώτσιου(2-0).
27΄: Κοντινό σουτ του Λαθύρη Δ. κατέληξε λίγο άουτ από το τέρμα του Φακίτσα.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις56΄: Μπάσιμο του Ηλιάδη στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου, πλασέ του ίδιου από καλή θέση έδιωξε σε κόρνερ ο Κολοκώτσιος.
60΄: Σουτ του Ανδρεάκη από το ημικύκλιο της περιοχής μπλόκαρε ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
77΄: Ωραία πάσα του Πλακιά στον Κρασιά, ο οποίος πλάσαρε στην δεξιά γωνία τον Φακίτσα(2-1).
78΄: Ο νεαρός Κατσίκης τροφοδότησε όμορφα τον Γιαννή, που μόνος απέναντι στον Κολοκώτσιο πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 3-1.
86΄: Ο Κατσιάδας δοκίμασε σουτ από την γραμμή της περιοχής των φιλοξενούμενων, με τον Κολοκώτσιο να μπλοκάρει.
87΄: Αποχώρησε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού ο Μιχαήλ. Η ομάδα του Κώστα Πασσά έμεινε με παίχτη λιγότερο.
Συνθέσεις ΟμάδωνΑπεραντιακός (Κώστας Πασσάς): Φακίτσας(84΄ Γουρέλης), Καμαρέτσος, Μιχαήλ, Κουτσοθανάσης Κ., Ανδρεάκης, Κονιαβίτης, Σκεπετάρης, Κατσιάδας, Ηλιάδης, Καντούνης(74΄ Γιαννής), Κατσίκης(82΄ Κώτσιας)
Άγιος Προκόπιος (Περικλής Πλακιάς): Κολοκώτσιος, Τσίπρας, Γκούρλιας, Νταλαφούρας, Πλακιάς, Πάτρου, Κρασιάς, Λαθύρης Δ.(60΄ Σιλεβίστας), Παρούτσας(46΄ Αποστολίδης), Καραγιάννης Α., Λαθύρης Ι.(66΄ Τσάκνης)
Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας) 1ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος(ΣΔΠ Ευρυτανίας) 2ος Βοηθός: Κώστας Νικολάου(ΣΔΠ Ευρυτανίας)