Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ

Γρανίτσα, 5/12/2011

Προς
Εφημερίδα Ευρυτανικός Παλμός

Στην έγκριτη εφημερίδα σας και στο φύλλο της 30-11-2011 αναφέρεσθε στις εκλογές της 27ης-11-2011 του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών και καλά κάνετε.

Όμως επειδή αναφέρεσθε στο όνομά μου, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω – σχολιάσω τα γραφόμενα σας.
Κατ’ αρχάς να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα νεοεκλεγέντα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Ελπίζω να είναι η παρουσία του νέου ΔΣ σπουδαία και να εκπληρώσει στο έπακρο της προσδοκίες μας (όλων των φίλων και μελών του Συλλόγου μας), τηρώντας και σεβόμενο το καταστατικό τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων και τους νόμους της πολιτείας.
Στην στήλη «έξω από τα δόντια» αναφέρεσθε σε ομάδες κερδισμένων και χαμένων. Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπήρχαν ομάδες με πολιτικά ή άλλα κριτήρια. Το ψηφοδέλτιο ήταν ενιαίο.
Υπήρχαν μόνο ανάμεσα στους υποψηφίους διαφορετικές αντιλήψεις. Δηλαδή ανάμεσα στους υποψηφίους, όπως ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου, Μπακούσης Αθανάσιος, Κατσιάδα Δημήτριος, Κάλπου Δημητρίου, Κοφίνη Δημητρίου, Ανδρέα Κονιαβίτη, Βησσαρίων Καλαπανίδα και εμένα, ταύτιση απόψεων ως προς την Διοίκηση του Συλλόγου. Εμείς πιστεύαμε και πιστεύουμε στο: ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ – ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ και όχι στο ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ – ΕΚΤΕΛΩ – ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.
Τα προαναφερόμενα δεν τα αναφέρω με την πικρία του χαμένου. Αυτά τα έλεγα και πριν και ήταν και ο κύριος λόγος που υπέβαλλα την παραίτησή μου από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους κυνηγούς που ήρθαν να ψηφίσουν και ειδικότερα αυτούς που πίστεψαν και εξακολουθούν να πιστεύουν τις απόψεις.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Μετά τιμής
Γιώργος Ρήγας