Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δήμος Καρπενησίου πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες

Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της, έδωσε έμφαση στη χρήση των νέων τεχνολογιών πιστεύοντας βαθιά ότι μέσω αυτών προωθείται η διαφάνεια, η εξωστρέφεια αλλά και ο εκσυγχρονισμός του Δήμου Καρπενησίου.

Μέχρι σήμερα λοιπόν, ο Δήμος Καρπενησίου έχει αποκτήσει μία σύγχρονη ιστοσελίδα στα πρότυπα αντίστοιχων πόλεων της Ευρώπης. Με στόχο τόσο την εξυπηρέτηση των δημοτών όσο και την πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών, η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου, έχει επιτύχει πρωτίστως να προβάλει τον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα δίνει έμφαση  και στην εξυπηρέτηση του δημότη. Δυναμική, σύγχρονη και φιλική, ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο της, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των χρηστών.
Επιπλέον, με καθημερινή την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Καρπενησίου έχει επιτύχει να ενημερώνει για τις δράσεις του ένα ευρύτερο κοινό που δεν περιορίζεται στα όρια του Δήμου αλλά επεκτείνεται σε φίλους της περιοχής από όλο τον κόσμο. Εκδηλώσεις, δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις για το Δήμο Καρπενησίου στα ΜΜΕ, φωτογραφίες και πάνω απ’ όλα ενέργειες τουριστικής προβολής είναι αυτά που βλέπει κανείς στο Facebook αλλά και το Twitter.
Ακόμη, το κανάλι του Δήμου στο Youtube, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει το Καρπενήσι και τα χωριά του, αλλά και ανάπτυξης στενότερων σχέσεων και δεσμών με τους απανταχού Ευρυτάνες.
Εμμένοντας στη διαφάνεια, η Δημοτική Αρχή εισήγαγε την υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης των συνεδριάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω Live Streaming από την ιστοσελίδα του Δήμου. 
Τέλος, μέσω του  Google Adwords, μιας πρωτότυπης υπηρεσίας ηλεκτρονικής διαφήμισης, ο Δήμος Καρπενησίου διαφημίζεται πλέον με πολύ χαμηλό κόστος, καθημερινά σε όλους τους χρήστες της μηχανής αναζήτησης της Google.
Η Δημοτική Αρχή, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ηλεκτρονική δικτύωση του Δήμου Καρπενησίου, δημιουργώντας έναν ανοιχτό Δήμο για όλους.
Kάντε like στη σελίδα του Δήμου Καρπενησίου στο Facebook, ακολουθήστε μας στο twitter, συντονιστείτε στο κανάλι του Δήμου Καρπενησίου στο Youtube και δείτε ζωντανά τις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Βοηθείστε μας να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα του Δήμου αλλά και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με νέα βίντεο και φωτογραφίες.