Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις από το Δήμο Καρπενησίου

Μια υπέροχη βραδιά, αφιερωμένη στους αριστεύσαντες μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Καρπενησίου, αλλά και σε συμπολίτες μας που έχουν προσφέρει με το δικό τους τρόπο στην Ευρυτανία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Νικολάου, του Δημάρχου κ. Κώστα Μπακογιάννη, μαθητών, γονέων, επισήμων, αλλά και αρκετών δημοτών, το βράδυ της Κυριακής το πνεύμα των Χριστουγέννων πλημμύρισε την αίθουσα του συνεδριακού κέντρου.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρπενησίου με μουσικές του κόσμου και με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, δημιούργησαν μια ονειρική ατμόσφαιρα, παρασέρνοντας μικρούς και μεγάλους και κάνοντάς τους να ξεφύγουν για λίγο από την δύσκολη πραγματικότητα.
Κατά τη διάρκεια της πανέμορφης αυτής εκδήλωσης, βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Καρπενησίου, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στη συνέχεια.
Επίσης, τιμήθηκαν έντεκα επιχειρηματίες, απ’ όλο το Δήμο Καρπενησίου, οι οποίοι ξεχώρισαν, ο καθένας στον τομέα του, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το καλό πρόσωπο της Ευρυτανίας.  
Από τη Δ.Ε. Καρπενησίου τιμήθηκαν οι: Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος – Αλλαντικών , «Αφοί Βρέκου», το «Σπίτι του Μελιού» της κ. Καρανίκα, το «Γλυκοπλαστείο», του κ. Αζακά, η καφετέρια «Είθισται» του κ. Στόκα,  και ο ξενώνας «Λίθος» του κ. Χαντζόπουλου στον Αγ. Νικόλαο.
Από τη ΔΕ Δομνίστας βραβεύτηκε η κ. Όλγα Παπαδοπούλου, για το Ξενώνα «Υλήεσσα», από τη ΔΕ Προυσού το Παντοπωλείο του κ. Τσίκνα, ενώ από τη ΔΕ Φουρνάς βραβεύτηκε ο «Ξενώνας της Φουρνάς» του κ. Κωστή Σφέτσα και «Το Τσουκάλι» της κ. Ρένας Μάργαρη.
Από τη ΔΕ Ποταμιάς βρεβεύτηκε το «Οικίον» των «Αφων Ζήσιμου», ενώ από τη ΔΕ Κτημενίων ο Ξενώνας «4 Εποχές» της κ. Θεοδώρας Αποστολοπούλου.
Τέλος, απονεμήθηκσν και δύο ιδιαίτερα Βραβεία Κοινωνικής Προσφοράς, τα οποία δόθηκαν στην Ιατρό κ. Πετσιμέρη, για την προσφορά της επί 6 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, η απουσία της οποίας έχει αφήσει μεγάλο κενό στο Νοσοκομείο, αλλά και στον αγαπητό καθηγητή και πρώην Δ/ντή του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου, κ. Δημήτρη Ζαγκότση, για την πολύχρονη προσφορά τους στην παιδεία και στην μόρφωση χιλιάδων ευρυτανόπουλων.
Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που έψαλε η παιδική χορωδία.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Α’ ΤΑΞΗ: Γιαταγάνα Ειρήνη - Μαρία (19,4)
Γκρίζη Όλγα (19,4)
Β’ ΤΑΞΗ: Τάκη Βασιλική  (19,7)
Γ’ ΤΑΞΗ: Ζαχαροπούλου Ελένη (19,4)
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Α’ ΤΑΞΗ: Μπίκας Κων/νος (19,11/13)
Β’ ΤΑΞΗ: Σμύρη Σαλώμη (19,10/13)
Γ’ ΤΑΞΗ: Νούλα Ευρυδίκη (19,11/13)
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Α’ ΤΑΞΗ: Τσακνιά Σοφία (19,10/13)
Β’ ΤΑΞΗ: Βλάχου Ηλιάνα (20)
Τριανταφύλλου Δήμητρα (20)
Γ’ ΤΑΞΗ: Λουκά Ξανθίππη (19,11/13)
1ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Α’ ΤΑΞΗ: Κολόκα Φωτεινή (18,1)
Β’ ΤΑΞΗ: Κρίντα Αικατερίνη (18,1)
Γ’ ΤΑΞΗ: Κουρλού Παναγιώτα (18,4)
Τσιώτα Κωνσταντίνα (18,4)
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΝΑ
Α’ ΤΑΞΗ: Τσιρώνη Αθανασία (19,2/12)
Β’ ΤΑΞΗ: Μάργαρη Δήμητρα (19,8/12)
Γ’ ΤΑΞΗ: Σαμαρά Σοφία (18,7/12)
ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΦΟΥΡΝΑ
Α’ ΤΑΞΗ: Καλτσής Λουκάς (16,6/10)
Β’ ΤΑΞΗ: Τσιώτα Σοφία – Μαρία (19)
Γ’ ΤΑΞΗ: Μπάζας Ελευθέριος (17)