Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Δυναμικό το ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη στην Ευρυτανία - Τα 5 ονόματα των υποψηφίων

Με ένα πλήρες, ολοκληρωμένο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, πέρα και πάνω από κόμματα, ο Κώστας Μπακογιάννης, έτοιμος πια,ανακοινώνει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του τόσο στους υπόλοιπους νομούς όσο και στην Ευρυτανία.
"Άρωμα γυναίκας" επικρατεί και στην Ευρυτανία με δύο από τους πέντε περιφερειακούς συμβούλους να είναι γυναίκες. Άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους θα διεκδικήσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Ευρυτάνων.

Η Κατερίνα Καλαντζή, δασοπόνος, γνώριμη αυτοδιοικητικός και νυν Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καρπενησίου, η Νάνσυ (Αθανασία) Ντζιώρα, μαθηματικός, σύζυγος του Καθηγητή Πανεπιστημίου Ηλία Ντζιώρα, με καταγωγή από τη Βράχα, ο Χρήστος Μπούρας, δικαστικός επιμελητής πρώην δήμαρχος Αγράφων και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Λάμπρος Τσιτσάνης, εκπαιδευτικός, νυν Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κλέαρχου Περγαντά και μία από τις πολλές "μεταγραφές" στο ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη και τέλος ο στενός συνεργάτης από το ξεκίνημα του Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο Καρπενησίου, πολιτικός μηχανικός ΤΕ, Βασίλης Φακίτσας.
Με ερείσματα στο Δήμο Καρπενησίου και στο Δήμο Αγράφων, με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με νέους αυτοδιοικητικά και ηλικιακά αλλά και ωριμότερους, το ψηφοδέλτιο της Ευρυτανίας, χαρακτηρίζεται από την ομάδα Μπακογιάννη, ως ψηφοδέλτιο νίκης. Ρόλο κλειδί στην επιλογή αλλά και τη μετέπειτα πορεία του ευρυτανικού συνδυασμού παίζει όπως ήταν αναμενόμενο, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του νομού, Αριστείδης Τασιός.
Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε αν αυτές οι επιλογές θα "επιβραβευτούν" και αν τελικά η ομάδα της Ευρυτανίας θα δώσει πρώτη τον αέρα της νίκης στο συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.