Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Στο ψηφοδέλτιο του Γιαννόπουλου ο Νίκος Μαρούλης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ευρυτανίας, με τον Συνδυασμό του Θανάση Γιαννόπουλου, θα είναι στις επερχόμενες εκλογές ο Προϊστάμενος του Τομέα Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Αγράφων Νίκος Μαρούλης. Πρόκειται για μια ισχυρή υποψηφιότητα που δίνει ξεχωριστή δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Γιατρού, διότι ο Νίκος Μαρούλης είναι βαθύτατος γνώστης των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρετεί επί σειρά ετών ως Δημοτικός υπάλληλος.
Ο κ. Μαρούλης διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΤΑ από το 2004-2010.Τώρα είναι γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΤΑ Ευρυτανίας, αντιπρόσωπος του Συλλόγου στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και αντιπρόσωπος της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Ευρυτανίας για μια δεκαετία. 
Ο κ. Μαρούλης μπήκε στον Συνδυασμό μετά από μεγάλη σκέψη και αφού προηγήθηκαν συζητήσεις τόσο με την υποψ. Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Μαρία Γαλανού, όσο και με τον ίδιο τον κ. Γιαννόπουλο. Στην έντυπη έκδοση της ερχόμενης Τετάρτης θα δημοσιευτεί βιογραφικό σημείωμα του κ. Μαρούλη, καθώς και δηλώσεις του.