Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Δ. ΧΡΥΣΙΚΟΣ Απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ στην Δ.Ε Φραγκίστας, με τον συνδυασμό <<ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ>> του Θεόδωρου ΜΠΑΜΠΑΛΗ είναι ο Ταξιάρχης Δ.ΧΡΥΣΙΚΟΣ, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ε.α. από την Ανατολική Φραγκίστα.
Ο Ταξιάρχης ΧΡΥΣΙΚΟΣ γεννήθηκε το 1953 στην Ανατ.Φραγκίστα . Γονείς του ο Δημήτριος Τ.ΧΡΥΣΙΚΟΣ από το Μοναστηράκι Αγράφων και η Ιουλία ΧΡΥΣΙΚΟΥ το γένος Θεμιστοκλή ΣΑΡΡΗ από την Ανατ.Φραγκίστα.


Έμαθε τα πρώτα του γράμματα στο Δημοτικό σχολείο της Ανατ.Φραγκίστας και συνέχισε στο τότε 6τάξιο Γυμνάσιο του Κερασοχωρίου, από το οποίο αποφοίτησε το 1971. Το 1972 κατετάγη στην ΕΛ.ΑΣ( τότε ΕΛ.ΧΩΡ/ΚΗ) και φοίτησε  , αρχικά στη Σχολή Υπαξ/κών και μετέπειτα στη Σχολή Αξιωματικών, καθώς επίσης μεταγενέστερα στη Σχολή Επιτελών Στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης υπηρεσίας του ως Υπαξιωματικός και ως Αξιωματικός υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες του Σώματος  στις περισσότερες δε από αυτές ως Διοικητής, έχοντας στο ενεργητικό του πλείστες επιτυχίες και αρκετά μεγάλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Το έτος 2005 αποστρατεύθηκε από το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ μετά από αίτησή του, με μισθολογικό βαθμό ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ.
Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία το γένος Κ.ΣΙΑΠΠΑ από το Δομοκό Φθ/δος και έχουν μία κόρη τη Μαρία που σπουδάζει στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Ο Ταξιάρχης ΧΡΥΣΙΚΟΣ μοιράζει το χρόνο του στη Λαμία και στην Αν.Φραγκίστα στην οποία διαμένει το μεγαλύτερο διάστημα του έτους.
Όπως δήλωσε στον Ε.Π συμμετέχει στο συνδυασμό του Θ.ΜΠΑΜΠΑΛΗ με μοναδικό σκοπό να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο των ανθρώπων της Δυτικής Ευρυτανίας-του Αγραφιώτικου λαού και για έναν πιο σωστό, πιο λειτουργικό και πιο νοικοκυρεμένο ΔΗΜΟ