Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

"Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Το Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου, βρίσκεται για μια ακόμη φορά κοντά στο κοινό της Πόλης του Καρπενησίου, αλλά και γενικότερα στο Ευρυτανικό κοινό, πιστό πάντα στο ραντεβού του με το εκείνους που το αγάπησαν, το ανέδειξαν, και το έκαναν να μεγαλουργήσει.

Αυτή τη φορά θα απολαύσουμε ένα απ' τα  καλύτερα έργα του μεγάλου δημιουργού Ιάκωβου Καμπανέλλη, την "Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ" σε σκηνοθεσία όπως πάντα της φιλολόγου Βασιλικής Σταμάτη. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί είναι κάτοικοι Καρπενησίου.

Οι παραστάσεις θα γίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο 2 και 3 Μαΐου, ως επίσης και τις μέρες Τετάρτη - Πέμπτη και Παρασκευή 7, 8 και 9 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου με ώρα έναρξης 9 μ.μ.  και συμβολικό εισιτήριο εισόδου 3,00 ΕΥΡΩ.
Το Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ευχαριστεί τον Δήμο Καρπενησίου για την συμπαράσταση και την αρωγή του, ως επίσης και τους υπεύθυνους του Συνεδριακού μας Κέντρου για την πολυποίκιλη βοήθειά τους καθώς και τον "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ", που αφιλοκερδώς ενημερώνει το κοινό για τις δραστηριότητές του.