Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η ΕΛΛΗ ΓΑΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Έλλη Γατή γεννήθηκε το 1987 και κατάγεται από το χωριό Άγραφα Ευρυτανίας.
Είναι απόφοιτος των  Τ.Ε.Ι. Αθήνας, πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, καθώς και τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού προγράμματος ¨Διοίκηση Μονάδων Υγείας¨ στο C.N.A.M. HELLAS. Εκτός των άλλων σπουδών της,  έχει αποφοιτήσει επιτυχώς από το Τμήμα Διαιτολογίας του  ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Παρακολούθησε σεμινάρια στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών με θέμα "Δείκτες ερευνητικής Δραστηριότητας και σχεδιασμός πολιτικών για την Έρευνα , την Τεχνολογική Ανάπτυξη και την Καινοτομία" καθώς και ποικίλα σεμινάρια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σχετικά με θέματα υγείας.

Στον Τομέα Τεχνολογίας, διαθέτει δίπλωμα  χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (E.C.D.L. core) , είναι γνώστρια χρήσης του στατιστικού πακέτου SPSS και κάτοχος διπλώματος επεξεργασίας εικόνας (Photoshop). Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και μαθαίνει Τούρκικα.
Πέραν όλων των άλλων, λόγω της ανήσυχης φύσης της και του πάθους της για τα κοινά, έχει διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραφιωτών Ευρυτανίας, ενώ έχει αναλάβει και επιτυχώς εκδώσει την εφημερίδα:  ¨Τ’ Άγραφα¨ (2007-2011).
Έχει εκλεχθεί  Γενική Γραμματέας στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων (2009-2011).
Το 2010 εκπροσώπησε τον Δήμο Αγράφων στο τουριστικό περίπτερο του Νομού Ευτυτανίας στην ετήσια πανελλήνια έκθεση τουρισμού στο HELEXPO ATHENS.
Είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο Terranova Radio και παλαιότερα είχε τη δική της εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΑΓΡΑΦΑ.
Σήμερα εργάζεται  ως Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής και  συνεργάζεται με τον αθλητικό Σύλλογο ¨Προμηθεύς¨ στου οποίου το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ενεργό μέλος.