Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ντόρα Ράπτη-Υποψήφια Δ.Σ. με τον Θ. Μπαμπαλή: "Θεωρώ επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση πλέον όλων των νέων να συμμετέχουν στις αποφάσεις που αφορούν τον Δήμο μας"

Έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης του εγχειρήματος, αποδέχθηκα την πρόσκλησή του Κου Μπαμπαλή Θεόδωρου, να θέσω υποψηφιότητα  Δημοτικού Συμβούλου στο συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου...
Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δοκιμάζεται, τα πράγματα δυσκόλεψαν κι ο τόπος μας – περισσότερο από κάθε άλλη φορά – χρειάζεται την προσπάθεια όλων, πόσο μάλλον νέων επιλογών με όρεξη να προσφέρουν στα κοινά.

Με την κριτική της «πολυθρόνας», δε νομίζω ότι προσφέρουμε στον τόπο μας.
Θεωρώ επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση πλέον όλων των νέων να συμμετέχουν στις αποφάσεις που αφορούν τον Δήμο μας. Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα είναι το έναυσμα για μια νέα αρχή και η ευκαιρία να αφήσουμε πίσω ότι μέχρι σήμερα μας κρατούσε στάσιμους στο παρελθόν, απομακρύνοντας ταυτόχρονα αυτούς που μέχρι σήμερα δοκιμάστηκαν, αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι και φάνηκαν ανίκανοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και το συμφέρον των Δημοτών.
Ζητώ τις προτάσεις σας, την  κριτική σας , τη γόνιμη συμμετοχή σας σε μια εκλογική διαδικασία που αφορά όλους μας και πρωτίστως το μέλλον..
Ήρθε η ώρα ο δήμος μας να γυρίσει σελίδα … και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Προφίλ
 Βιογραφικό
Η Θεοδώρα(Ντόρα) Ράπτη είναι Απόφοιτος Γενικού Λυκείου  .Είναι κάτοχος πτυχίου ECDL και χρήσης ξενοδοχειακών προγραμμάτων.
Στην επαγγελματική της εμπειρία έχει να επιδείξει :
-Σεπτέμβριος 2013 – σήμερα  τμήμα Κρατήσεων Hellas country Hotel
-Ιανουάριος 2008 - Δεκέμβρης 2011 Γενική Διευθύντρια  Avaris Hotel 5αστέρια-κατηγορία πολυτελείας
-Ιαν. 2003 -  Ιανουάριος 2008 Βοηθός Διευθυντή Avaris Hotel 5αστέρια-κατηγορία πολυτελείας
-Δεκέμβριος 2001-Ιανουάριος 2003 Τμήμα κρατήσεωνr Avaris Hotel 5αστέρια-κατηγορία πολυτελείας
Παράλληλα από το 2011 εργάζεται ως ιδιώτης Συνεργάτης της ΕΛ.ΣΤΑΤ.(Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία)
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά
Σαν ενδιαφέροντα έχει το τένις , διάβασμα, μουσική και τα ταξίδια
Σεμινάρια:
- 31/01/2001-29/04/2001:Επιμορφωτικό πρόγραμμα Κατάρτισης με θέμα «Word 2000-Excel 2000» διάρκειας 32 ωρών. Υλοποίηση : Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.), της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου.
- 06/06/2005-30/06/2005: Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης «Management Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο της Πράξης 8.1.6.2. «Εκπαίδευση και κατάρτιση στον Τομέα του Τουρισμού» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΠΑΝ) του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, συνολικής διάρκειας 120 ωρών. Υλοποίηση : Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Κ.Ε.Κ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Ε.Π.Ε.» στο Καρπενήσι.