Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΚΡΕΝΤΗ – ΔΟΞΑ 4-2 - Μεγάλη νίκη της Κρέντης με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μάκκα που πέτυχε 4 γκολ!!!

Ο φονιάς ξαναχτύπησε
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μάκκα που σημείωσε καρέ τερμάτων η Κρέντη, επικράτησε 4-2 της μαχητικής Δόξας, που μάλιστα στο 63΄ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Το συγκρότημα του Γ. Χρυσαφόπουλου, που σκαρφάλωσε με την νίκη αυτή στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ήταν καλύτερο και δίκαια κατέκτησε την νίκη. Από την άλλη, η ομάδα του Γ. Παπαδήμου, ενός προπονητή που διδάσκει με το ήθος και την συμπεριφορά του, δημιούργησε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα από αυτή την αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20΄με ωραία κεφαλιά του Κ. Μάκκα μετά από σέντρα διαβήτη του Γιάννη Μπαϊκούση.
Στο 43΄ ο πιτσιρικάς Ηλ. Τσιαμάγκας, με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.
Στο 63΄ο ίδιος παίχτης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας το 2-1.
Στο 66΄ο κ. Μάκκας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 2-2
Στο 70΄ ο «φονιάς» της Κρέντης έγραψε το 3-2
Στο 95΄ο σούπερ σκόρερ των γηπεδούχων διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΕΙΣ
Το δυνατό χτύπημα του Γ. Βούρτσα στον Τσιαμάγκα, δεν έγινε εκτός φάσης όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο διαιτητής στο Φ.Α, αλλά πάνω στη φάση.
Τα υπόλοιπα διαδραματιζόμενα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, παρότι έγιναν σε χρόνο μηδέν, καθότι δεν υπήρξε ΠΟΤΕ με βάση την κλασική μέτρηση του χρόνου, 9 λεπτά καθυστέρηση !!!, είναι αυστηρώς καταδικαστέα. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που καταγράφουν στιγμές ντροπής, δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας, γιατί ο Ε.Π., έχει μάθει να σέβεται και να προστατεύει τους αναγνώστες του και όχι μόνο. Είναι όμως στην διάθεση εκείνων που επιθυμούν να διορθωθούν από τα λάθη τους και να συμβάλουν στην βελτίωση του ποδοσφαίρου μας.
Δυστυχώς όμως:
  1. αν οι διαιτητές δεν βελτιωθούν και δεν γίνουν σοβαροί και ταυτόχρονα αυστηροί,
  2. οι παράγοντες, αν δεν το πάρουν απόφαση ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και όχι πόλεμος χαρακωμάτων,
  3. Και κάποιοι ποδοσφαιριστές, αν δεν αποκτήσουν αθλητική παιδεία και δεν μάθουν να αγωνίζονται στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε,
… δυστυχώς... το έρμο το ευρυτανικό ποδόσφαιρο, θα συνεχίσει να βρίσκεται για πολλά ακόμη χρόνια στην ίδια τριτοκοσμική κατάσταση, που βρίσκεται και τώρα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε όσα είδαμε σήμερα στην Δυτική Φραγκίστα και ακόμη χειρότερα...